Új hozzászólás Aktív témák

  • Dromi

    tag

    válasz dobragab #38758 üzenetére

    A következőket csináltam:
    1) Eszközkezelőben:egér-HID-USB-részeket külön kipróbáltam eltávolítás amíg az egér el nem tünt, utána billentyűvel/nélkül kiléptem. Újraíndítás után windos illesztő program kereste a drivert.
    2) Feltelepítettem: LGS_8.58.183_x64_Logitech-t eszközkezelőben egér/usb eltávolítás után ujraindul a gép és most egyszerre 2 ablakban jelenik meg az illesztőkeresés LGS+ Windows.

    LGS profil-alap.

    Ha újraindítom a gépet akkor a Vezérlőpult - Eszközök és nyomtattoknál két egér lesz: HID-kompatibilis egér és Optical Gaming Mouse G400
    Ha fel van/ ha nincs feltelepítve LGS a Win8.1 akkor is telepíti a driverét. Újraindítás után az asztalon nem reagál semmire az egér, csak akkor (ctrl+alt+del) kilép - feladatkezelő - (de áthelyezni fájt nem tudok)...

    Ha kijelentkezek a másik felhasználóba akkor meg jó lesz.- Utána kijelentkezek és belépek sajátba utána is.

    Ha egyből rendszergazdába lépek be akkor meg nem jó.

    (A windowssal az a helyzet hogy 8.0 van (eredeti) amíg ez befrissíti magát 8.1-re újratelepítésnél az legalább 2 óra. 8.1-t direct telepítve nem próbáltam ki (eredeti kulcsot elfogadná-e). De lehet ez kéne.
    Meg az hogy semmilyen drivert ne telepítsen úgy hogy közben frissítsen -azt nem tudom hogy kell beállítani.

    Ezt a driver mesét eljátszottam az alaplap audió driverével is. win alapból feltette - aztán alaplap legfrísebb audió-driverét meg én. Az eredmény az hogy állandóan azt írta, hogy egy jack csatlakozot kihúztak. Asztalon mind a kettőnek ott a logoja.

    Az alaplap biosát fríssítettem - most rezet is volt. USB 3.0-on van az egér.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák