Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    Nekem kb. 6 éve van wireless MX Revo-m és eddig teljesen megfelelt munkára, netezéshez és még játékra is (bár multiban nem próbáltam). Input lag nekem elég megfoghatatlan így, pedig van vezetékes egerem is. Ami viszont bejátszott mint negatívum azt igazából nem tudom minek a rovására írható: szoftver, a Logitech által használt wireless technológia kiforratlansága, típus vagy darabhiba, vagy valami rendszerhiba (USB port), de az asztali gépemen ha hátra dugtam a vevőt, akkor néha kimaradt a jelátvitel (de csak desktop-on, játékokban már sosem), mindez a notebook-ommal már tökéletesen működik. Minőségi anyagokból, ergonómikus, plusz 2 gombos, kényelmes, én ezen szempontok alapján választottam anno és nem is bántam meg.

    Input lag? Biztos van, nekem nem tűnik fel. Ami miatt mégis leszerelném az "öreget" az a súlya, a szenzora és a görgője. Szerintem egy olyan gamer-nek mint én ez is tökéletesen megfelel, pedig a kifejezetten játékos wireless egereket még nem is próbáltam.

    Amúgy megnyugtatásul közlöm, hogy a következő egerem biztosan vezetékes lesz, már csak a súlya, meg a szenzor miatt is, meg azért én is "kíváncsi" vagyok... ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák