Új hozzászólás Aktív témák

  • Kuruc2

    senior tag

    Üdv!

    Nézegettem az összefoglalót, meg egyéb írásokat is, de amit keresek, az azt hiszem nem igazán a pro egerekhez tartozik, ezért is kérdezek külön, hogy jelenleg tud e valaki ajánlani valamit:

    - tudom hogy nem profi dolog a vezeték nélküli egér, de nekem olyan kell, mivel nem asztalnál használom a gépet, és a gépház sincs a közelben, többnyire ágyból használom a gépet, és nem igazán passzol egy kábel amiben állandóan elesnék, tehát a szigszalag se segít rajtam. Ergo mindenképp vezeték nélküli kell, abból keresnék valami használhatót.

    - tudom hogy a legjobb egerek nem a legolcsóbbak között találhatóak, de mivel én nem akarok 10 és 10+ rongyot egérre költeni, ezért keresem az ez alatti tartományban a célom. A max 5 rongy környéke lenne a szimpatikus, esetleg ha nagyon nincs ilyen használható, akkor max 5-10 között.

    - a hozzáértőbb emberkéket olvasgatva a neten, nem igazán a lézer az ajánlott, többnyire semmilyen előnyt nem társítanak hozzá, viszont nekem a sokadik egér után abszolút lézeres egér a célom, sokkal felületbarátabbnak tapasztaltam, ugyanis nem használok padot meg ilyesmiket.

    - játszani is szoktam és szeretek, de nem vagyok úgymond nagyigényű, tehát számomra szórakoztatóak jelenleg is a sniperes játékok, annak ellenére hogy lézeres noname olcsó egérrel tolom. Váltani a vezetéknélküliség miatt akarok, de jó lenne ezt nagy minőségromlás nélkül tenni, volt már sajnos dolgom laggolós drótnélküli genius-szal pl, halál.

    - nagy egeret keresek, mivel nagy kezem van, és kínszenvedés kis méretű egérrel görcsölni, főleg mivel télen biztos sokat fogok gépezni.

    - ha mindezek után tudna valaki ajánlani valamit, megköszönném. :)

    http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák