Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz polonic #18468 üzenetére

    Hello!

    Kérdezz bátran, csak a választ már valaki leírta a rendszeresen frissített első hozzászólásban és hogy ne növeljük feleslegesen a forum méretét oda irányítottak téged is, ahogy engem is valamikor réges-rég (egy messzi-meszi galaxisban :D)

    Mint 31 hozzászólással korábban kifejtettem és ebben Marcz is megerősített, a lézeres érzékelők nincsenek egy szinten pontosságban és "sebességben" az optikaiakkal szemben (alulmaradnak). Miért kellene azt a pár napos hozzászokást és későbbi esetleges idegeskedést elviselni? Nem kötelező, csak a megfelelő egeret kell választani. (ráadásul a lézeres egereket drágábban is adják...)

    Flashback: Azt a fránya g400-at pedig azért ajánlgatjuk annyira, mert jó. A formája szinte megegyezik a g500-éval, amit mint látom mindenki szeretne, aki a saját feje után egeret választ, mint a vásárban a legnagyobb macit a gyerekek (: Ez jó, mert onnan már alig egy lépés egy nagyon jó egér, ami nem a g500, hanem a g400. Persze ha nagyon tetszik a g500, rátetted a mancsod és érezted, hogy igen, ezzel akarom éveken át huzgálni a kurzort a monitoron, akkor hajrá, mert egy szuper egér a gigabyte és társai rettenetekhez képest!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák