Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz Flashback #18434 üzenetére

    A lézeres szenzorok úgy általában nem tudják egyelőre egy optikai biztos és már-már szigorú pontosságát hozni bizonyos felbontás/sebesség mellett. Ez pont az az alacsony CPI értéken tett gyors mozdulatokat jelenti, amit a precízen kiszámítható, vakon megismételhető "húzásokat" oly hamar megszokók (rendes egérrel persze) kedvelnek. Amikor a windows ablakot nem tudod bezárni, mert a kurzort megrántva az a jobb sarok helyett egy helyben remeg. Na az gáz és még FPS játékot el sem indítottál.

    Persze ha festőművész vénád van és olyan ügyes kezed, hogy 3 centin is tökéletesen tudod megismételni milliomodszor ugyanazt a mozdulatot, akkor vegyél olyan egeret, amilyen tetszik, a forma és a szín legyen a döntő.

    Nekünk béna kezűeknek maradnak az ilyen jó öreg, megbízható, bevált jószágok... Nem beszélve arról, hogy sharkoon és társai is általában Omron kapcsolót vesznek és Avago érzékelőt az egereikhez, csak nem mindegy, hogy melyik szériát és milyen válogatásban, tesztelésből. Valamint nem tudni, hogy a garanciás ügyintézéshez hogyan állnak hozzá? Azonban a logitechet pont emiatt ajánljuk, mert egyéb példa nélküli a cég garanciapolitikája. (Szó nélkül cserélik a cuccot, én eddig csak ilyet hallottam.)

    A pixeles gikszerért sorry, soha nem jártam ott, csak azt ajánlja mindenki agyra-főre :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák