Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz nyunyu #11551 üzenetére

    Igaz, membrános.
    Ellenben a ghosting-ja jobb, mint az "átlagos" klaviké. A billentyűlenyomás is valamivel "határozottabb" érzetet kelt, mint az átlag Logi / Genius - gépelni is jobb érzés vele.
    Amíg nincs pénz Cherry MX-es cuccra, a "még elfogadható" árkategóriában szerintem ez a legjobb választás. Nem mindegy, hogy ~7 k (mondjuk ebben benne van a posta is) vagy 20k+.
    Persze anyagi háttér fokozott hiányában a legcélravezetőbb egy 500 Ft-os régi IBM. Azok kb. az örökkévalóságnak készültek. Sajna a mikrokapcsolós darabokat már nem nagyon látni sehol.

    Viszont, hogy így szóbakerültek a bill.-ek; ha jól emlékszem, neked egy MS Ergo 4000-es van, nem? Megnéznéd, hogy hogy bírja a SHIFT + S + D + SPACE kombinációt?

    hoffman_: DB-t driver nélkül? Uhh..

    Amúgy jöhetne már belőle egy 3.5 G infra nem (mondjuk a 3G vagy a régi is tökéletes lenne, csak érted, "haladjunk" a korral)?

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák