Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz superecneB #11405 üzenetére

    A padtól is függ. Míg szövet padom volt, mindig feljött, ezért lett műanyag, az meg olyan silány volt, valahogy nem jött be. Azután most az üveg. Ez meg valami olyasmi dolog hogy vagy megszokod és imádod, vagy pedig utálod, természetesen ha rossz minőségű a pad akkor lehet vele rossz tapasztalat ami későbbiekben változik.

    #11406 kutkut: Sokan használják, van akinek beválik, van akinek nem. Én inkább egy használt WMO-t vennék, ahogy anno tettem párszor, de te tudod, bár ha megveszed akkor egy olyan egeret veszel amivel olyan nagyon nagyot nem lehet befürödni, vagy tetszeni fog és használod majd vagy elátkozod.

    ui.: Készülne a IMO 3.0 projekt, szóval teljesen felújítanám az egerentyűt, kapna egy szép festést és két mikrokapcsolót. Persze a LED mod sem maradhat elé ahogy az eddigi általam átépített egereknél sem. Tehát pontosan milyen mikrokapcsoló való bele, hol tudom beszerezni, illetve ha valakinek van otthon akkor megdobhatna kettővel, természetesen nem ingyen kértem, de csak új vagy tényleg épp hogy bejáratott kapcsoló legyen, mert ha összerakom az egeret hosszú időt szánok neki az elkövetkezendő életében (ezt úgy kellene érteni hogy 90% hogy el lesz adva, mert felesleges lesz itthon, viszont nem tudom mennyire fogják majd nyüstölni, ezért úgy raknám össze hogy másnál ne legyen gond vele).

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák