Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Kalandor #95299 üzenetére

    Nem fogok nekiállni magyarázkodni, hogy a fenti idézett kijelentésemet mire értettem. gondolom látod az innen törölt előzményeket abban minden benne van.
    Sosem állítottam, hogy szent lennék igen voltak velem problémák a múltban. Örülnék ha nem az alapján ítélnél meg, hogy milyen voltam 4+ évvel ezelőtt hanem az alapján, hogy milyen vagyok most. De ha úgy látod, hogy ugyanaz a nagyszájú problémás majom vagyok aki akkor voltam akkor tilts ki és kész csak várd meg amíg lementem a privátjaimat azokra még szükségem van vannak dolgok amikre garanciát vállaltam az aprón nem akarok eltűnni senki elől.
    Igen pont a Racecam éra alatt vágtak ki "végleg". Soha nem is vitattam, hogy jogos volt-e vagy sem. Ennek ellenére amikor visszajöttem - és nem titokban visszasunnyogtam mint oly sokan - Tibor jó fórumozást kívánva barátként üdvözölt azzal a kikötéssel, hogy ezután jobban igyekezzek betartani az alapelveket. Azóta nem volt komolyabb probléma velem a fórumon. Persze bűncselekményre felbujtásért és aktuálpolitikáért is voltam már tiltva ezzel a felhasználómmal és bár teljesen abszurd volt mindkét kitiltás mégsem rohantam verni a tamtamot a jogos mod.-ba hanem röhögtem az egészen. Illetve az aktuálpolitikás tiltásom miatt azt hiszem voltam bent de akkor sem habzó szájjal számon kérni. Ha hiszed ha nem változom én is.

    A fél órán át bepötyögött privátomat amit az előző hozzászólásodra írtam válaszként ezek után nem láttam sok értelmét, hogy elküldjem.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák