Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz bitpork #94429 üzenetére

    Nem.
    Csak azt, h próbálok olyan döntést hozni, ahol minél kisebb az anyagi kockázat használat során. Elsődleges szempontjaim kiválasztásnál a megbízhatóság, üzembiztosság, minőség. Ezt követően jön a forma, a használat és valahol a sor legvégén van az extrák tartalma. Soha nem vettem semmilyen komolyabb értéket képviselő holmit anélkül, h ne olvastam volna utána. Számomra ez a racionális hozzáálllás.
    Elhiszem h mindkettőtöknél hibátlan (volt) a V6 TDI, de van az a mondás, h nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Nekem ennyi elég és kihúzom a képzeletbeli listámról.
    Ez ugyanúgy igaz egy több használt tesztben bemutatott, egymástól függetlenül a hibáit feltáró autóra. Lásd Duster. Többen is írták, h vegyek azt, mert igénytelen occsó, stb. De, engem elriaszt, h 20.000 után nem veszi a kettest, 60.000km után váltót kell cserélni, kezemben marad a fűtésszabályzó, 10.000 után le vannak szakadva az ajtógumik és műszerfalat is kell cserélni, mert össze vissza mutat mindent.
    Egyik legjobb barátom is beleugrott egy 2.0 PDTDI-be. Nem az az utánaolvasós fajta, tetszett neki az Audi A3, s mivel évi 35-40.000-et beleteker, diesel-t akart. Megnyitotta a hahu-t, belőtte 150 km-nél semmiképp sem legyen messzebb, aztán 1 hét alatt vettek egyet 3,5 -ért 2 éve. Azóta rávert 600k-t a váratlan hibákra (legalábbis nekem ennyit mondott el :D ) és bosszankodik h mennyire rossz autó.
    Említhetném a Volvo automatákat is. A tizenévig forgalomban lévő 5 seb. Geartronic is köztudottan szar. Állítólag a 6 sebességes már megbízhatóbb, de már ott is olvastam random előforduló hibákról. Nem akarom emiatt az autó piaci árának negyedét, ötödét rálocsolni, ezért nem veszek automatát.
    Vásár előtt átnézetni az autót teljesen evidens. De ez soha nem zárja ki azt, h 3 év múlva ne fossa össze magát az automata, a légrugó és ne kelljen a kettőre együtt bő 1m-t rátolni.

    Így érhető?

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák