- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #80399 üzenetére
Ja, ez lényegesen könnyebb és egyszerűbb
-
Laraxior
titán
Sikerült a forgalmim Kedden mehetek a jogsimért
Halotti bizonyítvány OK, már csak egy "koporsót" kell vennem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Idén még biztos, hogy életben maradok, mert csak jövőre lesz valami a V4-esből... addig marad a V6
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kornel
veterán
válasz zsolt19900 #80385 üzenetére
most sima gyári acél van rajta, túl nehezek voltak a mazda felnik, plusz a nagy gumik
-
Laraxior
titán
"A" kategória.
Első saját autó a Laguna, nem csigás, csak sima szívó.
(Már ha a turbo azt a turbót takarja)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TaaT
nagyúr
Ki melyik hátsót tartja szebbnek?
Give them hell Ukraine!
-
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #80412 üzenetére
Még a rendszám is jó.
-
Dany007
veterán
Na ha minden jól megy akkor most hétvégén megnézik nekem a Galantot.
Kollegám szólt, hogy az ismerősei most hétvégén mennek Pécsre és ha gondolom és lesz rá idejük, beugranak nekem megnézni ezt az autót. Ja és mind autószerelők.Kíváncsi leszek a véleményre.
Szerk.: Nekem a felső tetszik. Modernebb lendületesebb formavilág.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok, a fiat marea-ról mi a vélemyénetek?
vagy esetleg tudnátok 500 körül kombikat mondani? Előre is köszi! -
Kornel
veterán
-
válasz Kornel #80423 üzenetére
Jók is a c5 II-k. És nem is drágák a 2007-utániak
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz batai15 #80430 üzenetére
hatso futomu ha terpeszt, akkor elso szamu ok a lengokar csapagy megmurdelt, kb 10k/oldal a cucc hozza, es ha mar le van szedve, akkor meg kell csinalni a meg jonak latszo masik oldalt is
erdemes hamar megcsinaltatni, ha latszik a hiba, mert 3-4k km alatt belul nullara megzabalja gumit, az meg dragabb... es akkor is meg kell majd csinaltatni a futomuveta masik oka lehet ennek, ami ritkabb, ha a hid meg van rogyva kozepen
na akkor azzal felepitettek egy(-ket) hazat...
nem javithatatlan akkor sem, csak maceresabbamugy a lengokar csapagycserehez is hatso hid leszed, szoval igazabol mind1, csak a ket csapagy olcsobb, mint egy komplett hid, amiben esetleg szinten kell cserelni a lengokar csapagyakat
---
dizelbol csak JTD-t nezz, 99 aprilistol vannak, a regi TD jelu dizelek nyugosebbek
az 1.6-s az gyenguszka a 1.2-1.3t-t cipelni, foleg ha beultok bele 3-4-n +cucc
az 1.8 so-so, a 2.0 20v meg veret, de az kajal isnekem amugy egy MW 2.4JTD HLX van
amugy szerintem arahoz kepest jo vastöbb drón kell ;P
-
runner 125
nagyúr
válasz Kornel #80420 üzenetére
Nekem nagyon nem adja.
Első ránézésre meg nem mondom róla h Citroen. Eltűntek belőle a groteszk formai megoldások, melyek minden Citroen ikonikus részleteit jelentik.
Oldalról olyan, mint egy felhízlalt prémium Suzuki limuzin."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
-
Kickass
őstag
válasz batai15 #80430 üzenetére
hobizolihoz még annyit még hogy 2,4jtd vagy 1,9jtd a 110lovas de még a 105ös is szépen viszi, ráadásul örökélet 1év maga a mechanika, a 105lovason még változógeometriás csiga sincs
igazi igavonó bármit kibír ne rohadjon, meg futómű legyen rendbe ha még a belseje is szép az bónusz bár ezeket már leginkább építési anyagot meg sittet szállítani használták -
Ezek is milyen olcsón elérhetőek Lehet h át kellene értékelnem a tatásodásomat ...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gaborbol
őstag
válasz Dany007 #80415 üzenetére
A cegenel ahol dolgoztam 2002 es 2009 kozott ott Galantok meg Lancerek voltak az elozo ceges lovak, folyton visszasirtak oket a kollegak. A Pecsi Mitsu szerviztualj meg nagyon korrekt evekig bejart hozzank, meg jartunk ki hozza szervizeltetni, tudom ajanlani.
batai15: 500 korul is van meg kombi is [link]
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Ma végre felrakatom a nyári gummát, a tököm sem vár 15-ig
Sopron city :)
-
Declare
őstag
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy egy 2008 as 1.7 cdti H astránál miket érdemes megnézni, mielőtt megveszi? Van e valami olyan amire mindenképp jó figyelni? Érdemes e előtte bevinni egy opel szakszervizbe legalább egy motor diagnosztikára? Nem bízom a márkaszervizekbe alapvetően.....de attól még jobban értenek hozzá mint én valószínűleg
-
footy
addikt
válasz hobizoli #80428 üzenetére
Persze, nem is mondom hogy akkora para, mert eleve bárki meg tudja csinálni és nem is nagy pénz. Viszont mikor én is gyanakodtam rá, hogy öreg a kábel, a fórumokon is írták, hogy ezt az átlagnál gyakrabban kell cserélni. Ettől függetlenül még mindig tartom hogy a Punto2 ez egyik legjobb ár/érték arányú használtautó.
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #80438 üzenetére
Város: 20+l/100km
Avgben is legalabb 15 lityi."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #80448 üzenetére
Nekem csak hobbyauto, de Te azert nap mint nap használod. En szinte csak hetvegen veszem elő. Ha meglesz a motorom meg ennyit se
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest