Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz whitezo88 #52863 üzenetére

    30e-re lőném be kb.

    (#52854) turbobusa: Ha a biztonság a szempont, akkor vegyél egy megbízható fiatalabb 1.6-ost. Azzal belejössz a dolgokba. Azért ne felejtsük el, hogy ezek a gépek hátul hajtanak, az elektronika sincsen még ott a kezed alatt, szóval okozhat csúnya meglepetéseket kezeled akármilyen alázattal.

    Meglepetés: Pénteken mentem az M3-ason a megszokott tempómban (140-150) és egyszer csak eleredt az eső. Nem is volt gond, haladtam szépen tovább és lassultam vissza 120-130-ra ahogy erősödött, de egyszer csak a 0-s leágazásnál olyan szinten kezdett szakadni, hogy nem bírt elfolyni a pályáról az autó pedig egy szempillantás alatt felúszott, pedig közel sem sz*r gumik vannak alatta (1.5 éves Bridgestone Turanza), igaz elég szélesek (205). Mire elkaptam volna a lábamat a gázról, hogy ne ússzon meg, már csúsztam is keresztbe jobb kilincsel előre. Alsó hangon 50m-t mentem teljesen keresztbe előre, mire találtam egy kis tapadást és egyenesbe kaptam.

    Utána néztem a tükörben, hogy egy kamionos is eléggé gépészkedett pont ott.

    Na most egy ilyen helyzetet egy 2 tonnás vassal, ami hátul kapar, nem biztos, hogy egyből megold az ember. Ráadásul a szalagkorlát is közelebb van egy akkora autóval. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák