Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    Na, csak leirom, hogy mi lett ebbol a BMW-vasarlasbol. :) Szoval az volt az elkepzelesem, hogy egy sportos csaladi kocsit szeretnek, amiben azert rendesen elferunk az asszonnyal, akkor is, ha netan lesz gyerek, vagy sielni megyunk, vagy ilyesmi. Eredetileg valami konnyu kabriot szerettunk volna, mert amikor bereltunk multkor, akkor nagyon bejott; de egy ketajtos, netan ketuleses kocsi nem igazan csaladi jarmu, es ha ugy esik, akkor cserelhetjuk le hamar. Ugyebar a futott km-ek kb. 90%-a autopalyazas lesz majd (Munchen-Budapest-Munchen, meg nehany tura a kornyeken). Azt is mondtam, hogy borules kizarva,.

    Namost, vezettem 330xd-t, 325xi-t itt meg ultem par egyeb autoban. Az gyorsan kiderult, hogy egy negyautos szedan az lehet sportos, de igazabol szamomra tul sok elvezetet nem adott. Gyorsnak nem gyors egyik sem (a dizel nyomatekos, de irto hamar leforog, olyan erzesem van, mintha alapvetoen nem menne sehol igazan), a benzines sokkal jobb, de az meg siman nem kulonosebben eros. Szoval elmenyautonak feleslegesnek tunt mindketto, persze jol kanyarodnak a korforgalomban, de ez nem egy tul ertelmes felhasznalasi terulet. Ellenben nem is igazan kenyelmesek, meg eleg dragak is (2009-es volt a legujabb, ami belefert volna a keretbe).

    Szoval ugy dontottem, hogy megnezek par egyeb, kevesbe sportos imidzzsel rendelkezo autot, es vegul ugy talaltam, hogy ugyanugy nem gyorsak, mint az E90, csak epp joval kenyelmesebbek esetenkent.

    Ahogy most kinez, ilyet fogok venni (nem konkretan ezt a darabot, de egeszen pontosan igy nez ki, szin, felnik, kromcsikok, minden stimmel):
    1.
    2.

    2011 marciusi, hidros, automata, 200 loeros dizel, 67k km-rel. Adnak hozza 2 ev europai garanciat (+un. mobility garanciat, szoval ha ket even belul valahol lerohad, akkor elvileg adnak csereautot), bor+szovet komfortulesekkel (masszirozos, yeah). Valami irtozatosan kenyelmes es csondes auto, tetszik az automataja, van benne navigacio, szoval autopalyazasra remelhetoleg jo lesz. A masodik szerias C5-okrol nem olvastam tul sok remtortenetet, szoval remelhetoleg nem nyulok bele valami nagy szoporollerbe.

    Lehet fikazni. :)

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák