Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    Vissza kellett hoznom a kölcsön Jazz-t. Hazafelé út kemény volt az autópályán. Ugye ment a klíma 4-es fokozaton, hát az M1-ről M0-ra áttérő részen van egy ilyen emelkedő, hát ott padlógáznál is csökkent a sebesség. :DDD Mondjuk most tele volt az autó családdal, meg holmival. Gondolom ez ennyit tud. Fedélzeti alapján átlagfogyasztásom 7,7 volt vele. Ja, a klímája nem jéghideg, csak úgy simán jó hűvös, de hátul már nem sokat éreztek belőle ilyen időben. Gondolom klímáshoz kellene vinni.

    A Corsát most először próbáltam ki. Indítás után a hangja nem tökéletes, olyan, mintha az alapjárat akadozna, de a fordulatszám meg sima. Le nem fullad soha, meg megy, mint régen. Mondjuk ez a mostani hiba nem biztos, hogy kötődik a korábbi vezérműtengely töréshez, mert ennek mindig van valami baja.

    Kb. egy éve nézegetem a Picassokat, de nem akad belőlük olyan, ami tetszene is, meg jó is. Legfőképpen pedig gázosat nem találok... nem tudom meddig várjak még. Most ugye jó a Corsa, de hosszú távra nem tudom mennyire próbálkozzak vele ezek után, így helyben szaladgálásra gondoltam megtartani, amíg egyszer fának nem megyek vele.

    Most azon agyalok, hogy vegyek egy autót gyorsan a családnak, aztán később, ha találok jó gázos, piros, fiatal Picassot, akkor majd lecseréljem rá. Nem tudom mennyit buknék. Átírás, biztosítás, súlyadó, ezek, amik fixen kiesnének, mi?

    Ebből fakad a következő kérdés, ti a kettő közül melyiket választanátok?
    Jazz régi
    Jazz új

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák