-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Nektek is lassú a használtató pár napja, vagy csak nekem?
-
törölt tag
válasz hacki87 #164848 üzenetére
Azért a poénkodást ne vedd annyira komolyan, pont annyira rozsdás a dákó, amennyire a képen látszik, és ez erre az egy példányra vonatkozik. A fotón egyik csavarfej se rozsdás, de a kerékagy és a féltengely, meg a kipuff is eléggé szépen korrodál. De ugyanúgy van aki többéves rozsdamentes madzagot hoz a sógoroktól, tehát van abban is kivétel.
-
proof88
addikt
Most már biztos vagyok benne, hogy HaHu-n sajnos nem örök a Parkoló. Már korábban is gyanítottam, hogy volt olyan autó benne amit én korábban már kivettem onnan, most viszont tuti vagyok benne hogy ismét kikerült a 70 milliós rolls royce magától, nem én szedtem ki. Ráadásul bekerült egy olyan autó, amit tuti sosem raktam be. Szóval, néha változik, figyeljetek oda.
-
Termi16
őstag
Segítsetek plíz.
Anyuci szeretne magának autót, mert ő független akar lenni apucitól.
Anyuci öreg (62), 20-30 éve nem vezetett, de már annó sem vezetett jól fater elmondása szerint.Próbáltam lebeszélni, mutogattam neki baleseteket, céloztam rá, hogy drága a koporsó, de nem érdekli.
Legyen kicsi, de azért el lehessen férni benne két ember számára, ha muszáj. Ne legyen szupermini, szóval no Smart.
Benzines.
Csak automata lehet. Jó lenne, ha önvezető is lenne, de ez ugye még nem aktuális...
Lehetőleg legyen valamennyire nőies, bár ezt szinte az összes kisautó tudja.
Plussz a szokásos okosságok, nulla szerviz, nulla fenntartási költség stb...Nem kell prémium, lehetőleg 1-2 misi között valami. Minél olcsóbb és megbízhatóbb, annál jobb.
Igazából az automata az, ami teljesen tanácstalanná tesz. Mi az, ami birja a strapát és kisebb eséllyel döglik meg?Igen, I-Miev-Ion-Czero tökéletes lenne, de nem lehet elektromos, mert tuti lemerítené az akksit is megállna az út szélén hetente.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Johnny_vT
senior tag
válasz #49155328 #164860 üzenetére
<< Insert related South Park episode here >>
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
Termi16
őstag
Srácok, köszi az eddigi tippeket!
Kérlek irjatok pár szót az automatáról, ami a kocsiban van, amit ajánlotok, mert ebben a témában nagyon láma vagyok, sose volt ilyen autóm, abszolút nem mozgat, igy nem tudom, hogy mire kell figyelni illetve hogy milyen kocsiban melyik konstrukció van, és az jó-e
Hobizoli:
Alapvetően nincs semmi baja muternak, jól tartja magát, szeme jó, reflexek vannak, nincs semmi hátráltató tényező. Illetve szerintem te is tudod, hogy Magyaroszágon az orvosi amúgy sem akadály...Molnarpeter:
Prius nem rossz ötlet, de kicsit nagynak érzem. Alapvetően 1 fős használatra lenne, és jó lenne, ha 4 méter körül megállna hosszban. Úgy vagyok vele, hogy minél kisebb az autó, annál kisebb a valószinűsége, hogy véletlen eltalál valamit.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Termi16 #164864 üzenetére
Yaris hibrid 2.5-ért akad. Szvsz egy Prius 1 és bele aliexpressről tolatókamera is élhető
Hibrid Toyota cvt: bolygómű, van pár fogaskerék, pár motor, kész
Tiptronic, hagyományos: hidrodinamikus tengelykapcsoló, olajcsere a lelke.
CVT: szíjas szokott lenni, kevesen javítják, drága tud lenni elég hamar.
Dupla kuplung: két robotizált együtt, élhető, de használtan meg kell nézni, melyik variáns mennyire kockázatos típusa szerint
robotizált: ne. Általában nyűgös, nagyon buta, bólogat, stb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz molnarpeter #164865 üzenetére
En nem vennek egy abszolut kezdo idős hölgynek ilyen drága autót Max 1 milla, nézni kell egy C corsát vagy egy Jazz-t automatával, nem fáj annyira ha meghúzza itt-ott, olcsó hozzá minden.
[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
Igazatok van, itt sem irtam le a történetet.
Úgy kezdődött, hogy anyum levett 3 misit a faterral közös számláról, hogy ő autót vesz...
Próbáltam érzékeltetni, hogy olcsóbbat vegyen, igy jottunk el az 1-2 misis összegig. Ebből még nem baj, ha megyünk lejjebb, próbálom a lehető legjobb megoldást megtalálni, ha már "muszáj" autót venni neki.
Viszont nagyon régit sem szeretnénk, ez nekem mindig is parám volt, hogy 10+ éves autóknál azért gyakrabban fáradnak el dolgok, ami mondjk 6-8 éves korban még okésabb.
-
Johnny_vT
senior tag
válasz Termi16 #164868 üzenetére
Húha, hát anyukádat sem kell félteni, ha valamit a fejébe vesz. Csak nehogy baj legyen ebből a nagy lendületességből. A közlekedés mindig is csapatjáték és ez a temperamentum a tapasztalatlansággal csak remélni tudom, hogy nem okoz majd galibát
-
mettyuz
tag
Urak
Ma megyek átvenni az autót szalonból.
Mit érdemes megnézni? Mire készüljek?Köszönöm előre is!
Üdv,
Máté
Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
stickermajom
addikt
-
Johnny_vT
senior tag
-
hobizoli
nagyúr
válasz Johnny_vT #164882 üzenetére
eleg hoki erv
otthagysz akarmennyi csilliot es ennyire sem futja nekik?
irjon ra 20k-val tobbet aztán adja telitankkal at
mennyivel masabb szájízzel veszed at ugy, nem?nem tarolhatjak telitankkal meg szinten falsduma, mert a javitasra behozott autokban is van uzemanyag mindig, azóta se eresztik le takkra a kapunal, hogy de tuzvedelmi okokbol nem lehet bennük semmi
ez olyan kb mint havercsaj egy videki Honda kereskedésben
3 vatta uj autót vett náluk mindossze par ev alatt, meg rendszeresen vitt oda ismiket is Bp-rol
elso autoja egy Jazz 1.2 volt, aztan egy 8gen Civic Type-S aztán egy 2.0i 4WD automata CRV, boron kivul full extras
szoval ott hagyott mar 20+ misit náluk kb 5 ev alatt, meg minimum kb ugyanennyi forgalmat csinalt meg pluszban nekik, ha nem a duplajat
amikor kerdezte, hogy igy a 3. uj autojat itt veve meg ennyi masik vevot idehordva nem-e kaphatna-e vmit ajiba vagy vmi árkedvezményt esetleg ebbe, akkor adtak a 11milkos autoba egy ajandek szonyeg keszletetna akkor vett ott utoljára autot
több drón kell ;P
-
Johnny_vT
senior tag
válasz hobizoli #164885 üzenetére
nem tarolhatjak telitankkal meg szinten falsduma
Nem a tárolás, hanem a szállítás a gyárból a telepre, aztán onnan a kikötőbe/pályaudvarra, aztán onnan a kereskedőhöz. Ha egy konténerhajó mondjuk 2000 autót szállít, akkor 4-5 liter üzemanyagot beléjük töltve kábé 90-130 ezer literrel kevesebb gyúlékony benzint riszkíroznak.
De ez kicsiben is érvényes a közúti autószállító kamionoknál.
Az meg, hogy a kereskedés nem tölti tele szerintem is szimpla zsugoriság.
-
mettyuz
tag
Köszönöm szépen a válaszokat.
Szomorú dolog, főleg hogy objektíven miattuk késett az autó átvétele 2-3 hetet...
Szerencsére a kereskedéstől 150 méterre van egy benzinkút, odáig csak-csak elgurulunk.Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
-
stickermajom
addikt
válasz mettyuz #164888 üzenetére
De gondolom a szerződésben bebiztosították magukat egy jó késői átadási határidővel. Nekem aug. 31-et írtak bele és még verték a mellüket, hogy milyen hamar megkapom, miközben a sorozatos bénázásuk miatt csúszott folyamatosan.
(#164889) bitpork enyémben 16 volt, lehet használt autót vettem?
[ Szerkesztve ]
-
bohoc71
aktív tag
[link] Hali! Szeretnék véleményeket kérni erről az autóról. Különösen a váltó érdekelne( meghibásodási hajlam,mennyire megbízható stb) Köszönöm a válaszokat.
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
Johnny_vT
senior tag
A nagymutter ámérikában élt sokáig és a videó készítése előtt nem sokkal jött haza.
Usákoknál orbitálisan ultra fos a "KRESZ". Egy kereszteződésből, ha nincs lámpa vagy főútvonal, akkor az mehet tovább először, aki először odaért. Jobbkéz szabály nuku. Így már kicsit érthetőbb, hogy mit magyaráz a nő (aki amúgy ettől függetlenül is hibbant).
-
mettyuz
tag
válasz stickermajom #164890 üzenetére
@Zoo880:
Szép csatahajószürke Kia Ceed (még a "régi")
Mellényem van. Gondolom elakadásjelzőt háromszöget is adnak.@stickermajom
Be.
De ettől független client managementben meg client expectation managementben nem túl erősek. A még szoromúbb az, hogy őket egyrészt ajánlották ismerősök, másrészt a keresés - ismerkedés fázisban ők tűntek a legnormálisabbnak / professzionálisabbnak.[ Szerkesztve ]
Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba, téged is kiutálnak
-
stickermajom
addikt
válasz mettyuz #164896 üzenetére
Így jártam én is az Astrával, a végén rossz szájízzel jöttem el tőlük, hiába jó az autó maga. Bár mintha hallanék egy minimális koppanást a jobb elején, a 16km-es óraállással együtt ez gyanús.
Jó magyar módira a végén ment még a "eü pakk és háromszög nem jár az autóhoz" dolog is. -
8th
addikt
válasz hobizoli #164885 üzenetére
Ehhez mit szólsz. Ismerősömék az M5 bevezetőn vettek egy használt prémium városi terepjárót. Már a kereskedésből kifelé hajtva sipákolt az autó ezért hazafelé rögtön betértek a néhány kilométernyire lévő Auchan kútra tankolni. A kút előtti fekvőrendőrön áthajtva meglöttyent az a pár liter nyál ami benne volt és ahogy az kell rögtön le is állt az autó és be sem indult többet. Úgy kellett betolni a kútra a 2+ tonnás suv-ot. Ez azért több mint kínos. Oké, használt autó meg minden de basszus a 10misis vételárba nem fér bele egy teli tank 25ért? Mennyire gáz már ez. Ja és nem a fővárosi autópiac volt a mezitlábas átb*szós lehúzós tesó nepperekkel. Rendes, igényes jó nevű használtautó szalon. Cégnevet szándékosan nem írok szerintem vágod melyikre gondolok nincs ott túl sok belőle.
(#164894) Johnny_vT Az nem mentség semmire. Engem már ott felcseszett a mami amikor fennhangon többször kijelenti, hogy az nekem jogom. Az, jogod. Aha... Ez legalább akkora marslakó lehetett mint nemrég az az öregasszony aki fogta magát és autóval kis híján lement egy gyalogos aluljáróba mert az mondta a navigáció, hogy fordulj jobbra most. Ő pedig gondolkodás nélkül jobbra fordult. Felugratott a padkára át a járdán le a lépcsőn. Isteni szerencse, hogy fennakadt a legfelső lépcsőfokon és nem taposott halálra senkit. 60 - 65 felett senkinek sem kéne már erőltetnie az autóvezetést.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest