- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Asustor NAS
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, de előtte leszögezném: leginkább érzelmi/vágy jellegű az áhított jármű, tisztában vagyok nagyjából, h csakis az 1.4 szívómotor a biztos a mai világban, és a dízel az majdhogy önszopatás, tökönszúrás és már lesz, akinek válaszolni sincs kedve.
Nem Totalcar-rulettkerék a cél, de kb. majdnem
Szeretnék átülni valami nagyobb, erősebb autóba, és párszor nekifutottam ennek, de sosem jutottam eredményre. (Astra G 1.4 sedan, szivatott már sokat, most nyugszik)
1, Audi A6 C5, 2.5 V6 dízel, manuál quattro, 180LE, 2001, sedan: közeli ismerős szalonból vett autója, elsőgazdás, cirka 260e km. Igazából full fapad, semmit nem rendeltek kb. hozzá, se xenon, se bőr, se ülés/állófűtés, nagyjából semmi...
Árat nem tudunk még, max. annyit, hogy: sosem volt törve, lassan kell lengéscsillapítókat cserélni, sosem volt még kettőstömegű cserélve, adagoló felújítva, vezérlés pedig lassan cserés.
Valahol 1m alatt kellene lennie... A piac legalábbis ez alá pozícionálja ezeket, néha jócskán alá...
2, Opeles vagyok: Signum 3.0 V6 CDTI. Van pár eladó példány, elsősorban klubon belül nézelődök, találtam is egyet, 1m-ért adná a tulaj. 2004-es évjárat, szarásig extrázva. Minden memóriás, elektromos, állófűtés, ülésfűtés/hűtés, bixenon, rolók, tárolómester, színes navi, minden működik is, nincs részecskeszűrő, automata.
Fékcsövek, betétek, tárcsák, hátsó lengőkarok cserélve, turbó felújítva, nagynyomású szelepek + vezérlés cserélve...
Tetszik, h öt ajtós, a gyerek miatt jobb hétvégén a fél lakást berámolni.Aztán, nehéz a döntés, nehéz feltalálni a spanyol viaszt, meg, h melyikkel szopok majd nem olyan sokat
Tapasztalat, segítség, tanács, hozzáértő szavak, kedves fejbólogatás, leb.szás és okosabb ötlet, minden jöhet!
(gondolom, látszik, hogy az anyagi keret is erősen be van határolva)
Valóban egy erős, biztonságos, nagyobb, tágasabb autóra vadászok, de ez tűt a szénakazalban feladat számomra.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest