Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz Qru #157853 üzenetére

    Először nem tudtam mi a csuda történt, így már értem. Jogos a dolog, ezen átsiklottam, elnézést.

    Ettől függetlenül tartom magam hozzá, hogy a téma nem volt off-topik, így legalább a reakció kommentek maradhattak volna. Autóvásárlás előtt állok és sokkal egyszerűbb így nagy mennyiségű adathoz jutni a különböző típusokról, mintha egyesével kérdezgetném őket.

    Írtam korábban egy 400 soros Excel-t, amiben kb. 45 autótípus szóba jöhető motorváltozatai és variánsai szerepelnek. Senki sem akarja, hogy sorról sorra elkezdjem azzal interjúvolni itt az embereket. :))
    Másrészt, ha találok is hozzáértőt, aki néhány típusban nagyon jártas, az még mindig elég szubjektív, hiszen ami "Papp Jóskánál" tönkrement, az "Kovács Julinál" lehet, hogy nem. (Valós személlyel való egyezés a véletlen műve :) )

    A kérdést megelőzvén a Totalcar népítéleteket a legtöbb kiszemelt típushoz már végigolvastam. Azok minősége, komolysága és sokszor beleszerelmesedettsége baromira változó, egyáltalán nem konzisztens. Ezért is terveztem meg és készítettem el a kérdőívet, hogy a számomra igazán fontos szempontoknak és kérdéseknek megfelelő információhoz jussak.

    A végére egy kérdés: az aláírásomból is törölni kell a linket? Nem akarok még egy figyelmeztetést vagy tiltást, még csak tegnap regisztráltam :B

    [ Szerkesztve ]

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák