Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz Gombinyó #157298 üzenetére

    Ettől féltem... A cserétől amiatt óczkodom én is, mert a piac nagyon alacsony árazza pont ezt a típust. Az állapotra nem figyelnek sokan, mert szépen ki van nyalva a behozott autó. Illetve azt sem nézik, hogy csak a navi (amit ugye rendesen kihangosítónak, vagy BT keresztül zenelejátszónak is lehet használni) és a 17-es felniszett önmagában 130-140 körül elmenne, ha külön adnám.

    A csere alapvetően azért történne, mert jellemzően most már városban kell majd használni az autót napi 25-30 km-t, ami eddig jellemzően országút volt. Illetve asszony is szeretné használni gyerekkel, aki nem igazán rajong a méretei miatt :) (nagy a túlnyúlás elül, nagy hátul, illetve hatalmas hátrány, hogy nem kombi, ezért macera pl. a babakocsi szállítás).
    Így a csere logikus lépés lenne, emiatt még úgy szeretném eladni az autót, hogy ér is valamit, illetve nincs olyan hibája, ami miatt rossz lelkiismerettel mennék bele az üzletbe.

    Viszont amire cserélnénk min. 2-2,2 M Ft, ha rászámolok kis szervíz-költséget, illetve az átírási költségeket (2008-2010. közötti golf plus, vagy B Mercedes benzin).

Új hozzászólás Aktív témák