Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Sziasztok!

    Egyelőre még csak a 0. iterációba belépvén szeretnék érdeklődni autóvásárlással kapcsolatban. Alapvetően két variáció megvalósítása lenne lehetséges.

    a.) Tartós bérlet (céges juttatásként): 30-40k/hó összeget tudnék rászánni legfeljebb, így nettó 70-80k lenne a keret rá. Nem új járműben gondolkoznék elsősorban, hanem 2-3-4 évesben, mivel újból ilyen áron még csak inkább a kisautók vannak. Igazából konkrét elképzelés egyáltalán nincs, (C-)D(-E) méretkategória lenne a cél.

    b.) Saját jármű: 1-1.2m Huf lenne a keret, átírással, kezdeti költségekkel együtt. Nagy elvárás nincs, "csak" a jó, lehetőleg a gyárihoz minél közelebbi állapot, illetve a lehetőségekhez képest minél magasabb passzív-aktív biztonsági szint. Extrák közül jó lenne elektromos ablak, klíma, meg tempomat (esetleg Xenon, ha egyáltalán van értelme ebben az ársávban ilyenen gondolkozni). Eddig nézegettem Passatot, Vectra-Signum családot, de nyitott vagyok másra is.

    Havonta 800-1000 km-re lenne használva a jármű. A kettő közül ki melyik variációt választaná és miért? A tartós bérlet esetén milyen típusok férnének bele a fent leírt feltételekbe?
    Előre is köszönöm a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák