Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Milka 78 #94583 üzenetére

    Erdekes, igy 1 nap intenziv hasznalat utan.

    Nekem az ASUS menuje jobban bejon. (BIOS/UEFI). Van itt is LLC es jol hutott bordaval a VRM resz (legalabbis ellentetben a PLUS-al, ennel a PRO-nal az egesz hutobordazott).

    Minden Auto-n meg, szepen latta a GSKILL RAM moduljaim gyari, rajuk irt ertekeket is, az emelt feszt, mindent azonnal felajanlott.

    Az audio resze kb. hasonlo, talan icipicit bikabban szol az ASUS Realtek 1200-as fantazianevu codec-je, de a hang ugysem ezen mulik, hanem az analog reszen, amire az ASUS 108dB jel/zaj aranyt ir, talan kurvajo, talan nem, passz, alaplapi hanghoz kepest nagyon jonak hallom egy Takstar Pro 82-esen az analog hang reszt.

    A tobbi amugy hasonlo, egykutya az MSI es az ASUS. Viszont ez az ASUS hivatalosan is tamogatja az ECC-t, ami nekem fontos kezd lenni, ezzel most lenyegeben egy itthoni kis virtualizalt kornyezetet es szervert tudok epiteni ugy, hogy "dzsunka" cuccokkal epitkezek, semmi Supermicro, Intel Xeon es Asrock Rack meg tarsai... Ami irdatlan penz lenne.. megis kapok egy mezei Ryzen 3600-al eleg komoly CPU erot, hozza pedig a mukodo ECC hibakorrekcio, kivalo kombo.

    Ami a koritest illeti, kicsomagolas, konyv es annak reszletessege, stb, az MSI veri az ASUS-t.. az ASUS olyan kis "nesze..." feeling volt, az MSI kezikonyv 3x ilyen vastag, sokkal attekinthetobb es reszletesebb magyarazatok, jelolesek, peldaul front panel tuske kiosztasok, stb. Feeling-ebb az ASUS-nal. De nem panaszkodom, elertem, amit akartam. :K Jo kis lap ez is.

    [ Szerkesztve ]

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák