Új hozzászólás Aktív témák

  • anytime

    őstag

    Sziasztok!

    Alaplap (és ezáltal ház) cserén (is) gondolkodom. Szegény Bluyoo kolléga már eleget szenvedett velem privátban és osztotta rám az áldást (rég láttalak Mahrenburg), gondoltam ideje lenne a T. Publikumot is bevonnom ebbe a projektbe, fárasztanom a kérdéseimmel.

    A megfogalmazott igényeim és preferenciáim által (pl. only ASUS; max. 60k), ATX vonalon az alábbi két lap maradt versenyben.

    Sabertooth Z97 Mark 2 USB3.1
    Asus Maximus VII Hero ...., de ....

    ... miután letisztáztam magamban :), hogy továbbra sem lesz SLI; tuning és házi bencs verseny (természetesen nincs semmi gondom azzal ha más űzi ezt a sportot :R ), elég lehet nekem az mATX méret is (?). Ezzel azért azt is elérhetném, hogy egy kisebb méretű új ház is elég lehetne.

    Ma nézegettem a Thermaltake cube kuckóit, amelyek nagyon megtetszettek és az mATX méretű Core X2 meg is felel(het)ne az igényeimnek. Netán lakik valaki ilyen kuckóban?

    Mivel a közeljövőben még szeretnék egy minőségi, sztereó fejest és egy alaplapi hangkártyát is venni, ezért megkérdezném, hogy az alább linkelt mATX lapokon elférhet egymás mellett a dVGA és a hangkártya?

    Továbbá véleményezzétek már nekem, hogy ezen mATX lapokkal és a kisebb mérettel mit veszíthetek a fenti ATX-es lapokkal szemben?

    Ha jól látom, mATX vonalon az USB 3.1 nincs meg és az m2-es csatoló is csak a

    [link]
    [link]

    Előre is köszönöm, üdv:
    A

Új hozzászólás Aktív témák