Új hozzászólás Aktív témák

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Geresics #38314 üzenetére

    A mATX lapokon is van PCI slot .......
    A Gigabyte GA-H77-D3H ahogy elnézem ugyan azt a tápellátást kapta mint a Gigabyte GA-Z77-D3H sőt ugyan az a két lap :DDD Bár egy két bolt honlapján nincs hűtő a H77-es lapon fene sem tudja hogy szállítja a Giga.
    Az említett giga lapok között kb. 3000Ft a különbség nem tudom annyit megér e a " de pár év múlva eladni talán könnyebb..." elmélet :DDD
    De nem kell ezt a fázisellátást ennyire túllihegni az I3 -al meg főleg nem.Kapnak azok a lapok "rendes fázisellátást" .Csak némelyik gyártó "prémium" szolgáltatásként jobban felszereli a lapjait (folyamatos üzemnél jól jöhet ,de főleg tuningnál nő meg a jelentősége) persze ettől még jó dolog.Főleg hogy általában ezeken a lapokon nem csak a fázistáp erősebb , hanem kapnak pl. +csatlakozókat,programokat,kiegészítőket. Ha azt a 30K-t rászántad és marad az I3 ok .De olcsóbban is meg lehet úszni a dolgot ,és esetedben akár egy kis + tőkével az i5-3330 is beleférne egy B75-ös vagy egy olcsóbb H77-es lappal , ami azért többet hozna a konyhára mint mondjuk a ki nem használt tuninglap.
    Ennek ellenére ajánlom a P8H77-V -t csak meglehet jobban járnál egy erősebb CPU-val.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák