Új hozzászólás Aktív témák

  • oxalisz

    tag

    válasz PonPon #33228 üzenetére

    Hello!

    A 24/7 üzemidő garantált fenntartására a "mezei" alaplapoknál csak a szerencse allhat a "user" mellé. Erre a gyártók (pl. ASUS a WS sorozatát) külön termékvonalat állítanak össze.
    Egy pléda a fujitsu-tól:

    A D3076-S ipari alkalmazásokhoz tervezett alaplap. Kiterjesztett hőmérséklet-tartomány, nagy hatékonyságú Core feszültségszabályozó, hosszú élettartamú komponensek a folyamatos 24/7 üzemeléshez és ónozott PCB a kategória legjobb hardver platformját nyújtják ipari rendszerekhez. Továbbá meghosszabbított elérhetőséget kínálunk (min. 3 év, plusz a kiterjesztett élettartam két éves opció), további hardver/szoftver dokumentáció és eszközök, valamint kiváló alaplap ellenőrzésvezérlés.
    A D3076-S a következőkkel rendelkezik Intel® GbE LAN vezérlő, vPro képesség, soros ATA III az alaplapon, High Definition 5.1 Audio az alaplapon, Intel® HD grafika / DirectX 10.1 grafikus vezérlő, USB 2.0, platformmegbízhatósági modul TPM V1.2 az alaplapon és fejlesztett hőmérséklet-szabályozás/rendszerfigyelés mikrovezérlő az alaplapon. A részletes alaplap szolgáltatásokért, kérjük nézze meg az adatlapot
    (Az adatlap elérése:
    http://docs.ts.fujitsu.com/dl.aspx?id=23b545e5-bb19-45ad-b39f-5d3a177e1157)
    A szépséghibája a dolgnak: az ár.

    A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.

Új hozzászólás Aktív témák