-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
válasz
unknownerror #10298 üzenetére
az internet jön a lan1 -en, ezen nincs be kapcsolva. de a lan2, lan3 itt vannak a gépek, és ezek bridgen vannak. bridgen be kapcsoltam proxy-arp. de csak telefonnal látom a gépeket és érem is el. De ez is csak akkor ha ugyan abban a tartományban osztom az ipt a telefonnak. Viszont ilyenkor az internet is a vpnen keresztül megy, a telefonra ez mondjuk nem kéne,
-
jerry311
nagyúr
válasz
unknownerror #10294 üzenetére
Ha mindig pont a fele, akkor valahol kétszer fordul.
Hmm? -
lajos75
senior tag
válasz
unknownerror #724 üzenetére
Nézd meg nem-e púpos valamelyik kondi benne, nekem kb. fél évesen adta magátt az egyik kondi.
-
BrownB
tag
válasz
unknownerror #724 üzenetére
Nem biztos, hogy vihar volt. 750-esből már jó pár megadta magát nálunk, én kerülöm mostanában ezt a szériát.
-
krealon
veterán
válasz
unknownerror #722 üzenetére
"Van egy 750-es routerem. Ma reggelre se kép se hang. Szünetmentes mögött volt, tehát túl-alulfesz nem nagyon érhette."
Ha az UTP kabelek is tulfeszultsegvedos ajzaton at voltak bekotve, csak akkor lehetsz biztos benne, hogy nem kapott egy pofont egy kozeli villamtol.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest