Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
ja, ilyenről beszélt a mercis a híradóban is, hogy ő ment szabályosan, mire a citrony elé fordult... ő semmiben nem érzi vétkesnek magát, de ebben az országban már boszorkányüldözés folyik ellene ...semmit nem szólnak már arról, hogy netán kicsit gyorsabban ment volna a kelleténél, másik szemtanú is már azt mondja, hogy a citroen fordult elé... 2 napja még azt mondták, hogy jött rohadt gyorsan a merci és fékezés nélkül beleszállt a másik autóba, ami berepült a buszváróban várakozók közé
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
amargo
addikt
válasz mephi666 #43257 üzenetére
Gyanítom elmondták a szemtanúknak, hogy vagy nem kell törődni a gyerek/kiskutya/macska felnevelesevel többet vagy akár segíthetnek is benne, hogy könnyebb legyen.
Egy barátom pont ezért huzatta ki a nevét a jegyzőkönyvből (más ügy), hogy ne kapjon ilyen ajánlatokat.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
nyogo83
senior tag
"a Citroën a Hősök tere irányából haladt a Dózsa György úton, és a Kassák Lajos utcába kanyarodott be, balra, amikor a Mercedes-ével nekiütközött. M. Richárd a Váci út irányából ment a Hősök tere felé, és mivel mindkettőjüknek zöld volt a lámpa, a kanyarodó autóval szemben neki lett volna elsőbbsége, de az bevágott elé."
"A külső sávból kielőztem egy BMW-st, így kerültem a belsőbe. Láttam,hogy zöld a lámpa és nyomtam egy gázt, de nem padlógázzal mentem. Lehet, hogy túlléptem a sebességet, de nem akarok hazudni, nem tudom mennyivel mehettem."Szerintem ez a "bevagott ele" meg "kieloztem" koltoi tulzasok.
Nyilvan a Citroenes megkezdte a kanyarodast balra mivel latta hogy szembol milyen messze es milyen tempoval jon a BMW.(ha jol remlik mindket savnak egyszerre van zold)
Arra nem szamitott, hogy van egy paraszt aki majd a BMW mogul padlogazzal kivag es a belso savban kielozi.
A Mercis meg mivel takarasbol vagodott ki a belsobe eleg jo tempoban, szinten nem lathatta, csak mikor mar keso volt.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz nyogo83 #43259 üzenetére
lényegében akkor itt a kereszteződés közepén kapta oldalba a citroent és lökte a megállóba, ahol áll épp egy troli? ez azért nem kis táv
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
amargo
addikt
Abban igazat adok, hogy a nyomozók munkaja megállapítani, hogy közös hiba volt vagy csak a mercis hibázott. És igen ,aki ilyen mértékű gyorshajtást végez azt már szándékos emberölési kísérletként kezelném..
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
Tibko8
senior tag
Miért éreznek késztetés arra az emberek amikor megelozod őket akkor neki állnak taposni ők is a gázt?
Többször is elő fordult már. De a mai szerencsétlen már teljesen felidegesített.
Szóval ma utol értem egy astrat. Kb 60-70 km/h között ment. (Városon kívül volt és 90 volt végig a meg engedet) Nem mentem gyorsan hisz szép idő volt sütött a nap így eleinte nem is gondoltam megelozni. De Kb 4-5 km után egyre lassabban ment. Ezután gondoltam hogy most már azért éhes vagyok jó lenne vacsora előtt meg érkezni az ebédre .
Rögtön az első lehetosegnel index vissza vált és nyomtam a gázt és ahogy gyorsultam úgy elkezdet velem együtt ő is gyorsítani. Amikor egy más mellet mentünk akkor már a mutató 90 mutatott de ő még mindig mellettem jött. Miután elmentem mellette szépen vissza álltam a saját tempóba 80-85-re és érdekes mód egyre távolabbra került.
De ez csak egy a sok közül ami mostanában elő fordult. Egyébként egy új Vitara-val voltam sima 1.6 benzin. Nem egy erő bajnok. Városban 60-ig jól gyorsul de utána nagyon küzd. Azért is nem örültem ma ennek. Ezért is mentem sokáig inkább mögötte mert tudtam hogy egy hosszabban beláthato részen kezdek bele ezzel egy előzés be.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
amargo
addikt
válasz Tibko8 #43272 üzenetére
Ma egy buta autós kikanyarodott elém már-már majdnem rám, majd 2 utcával arrébb ki is ment. Mondom jó biztos ég a ház. Majd utána egy másik autós, igaz ez már szabályosan jött ki, de beállt 30-ra. Ilyet még nem láttam komolyan.. a zebra előtt, ahol senki nem volt meg majdnem megállt.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
biker
nagyúr
válasz Tibko8 #43272 üzenetére
Rosszul kezeled azt a vitarát, ha 60 után rosszul gyorsul
Egy átlag astrához képest minimum 30 le előnyöd és -200kg van
Egy másik vitarásElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
titán
Erdekes amugy ez a mercis eset, mert beszelnek itt 100km/h-s gyorshajtasrol is (nyilvan a szemukbe epitett traffipax merte le). Elnezve a merci kepeit es a merci E-class eurocap tesztjet, hat kb annyira van osszetorve az e-class es ott szo sincs ekkora sebessegrol. A video alatt minden parameter fel van sorolva. Termeszetesen mas egy fix akadalynak utkozni es egy masik autonak, kivancsi leszek a vizsgalat mit derit ki mennyivel ment a merci es mi tortent pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Ma végre megtudtam melyik kis buzi hajt folyton át nálunk 3 piroson is. Kb ennyi van, hogy kijusson az utcánkból. Ma a 7-8 éves fiai is vele volt. Csak gratulálni tudok..
-
amargo
addikt
válasz philoxenia #43285 üzenetére
Remélem, amikor felnő a fia, majd jól elveri..
-
törölt tag
válasz negroo #43283 üzenetére
Ez egy klasszikusan hibas erveles. Ennyi erovel ha a masik aznap reggel nem indul el, akkor nem csattannak, tehat a masik a hibas. Nem akarom vedeni egyiket sem, de a "mi lett volna, ha..." kezdetu mondatok nem ertelmezhetoek ebben az esetben.
Amugy az elsobbseget minden esetben meg kell adni, nincs olyan kitetel, hogy ha a masik gyorsan hajt, akkor nem. Az egyetlen kerdes, hogy hajtott-e annyival gyorsabban, hogy emiatt nem volt eszlelheto.
-
mephi666
nagyúr
válasz amargo #43276 üzenetére
párnaponta itt is előfordul ilyen eset: városban megyek a megengedettel, mögöttem senki, erre jobbról kifordul elém a barma úgy, hogy erős fékezésre késztet, majd 20-30km/h tempóval elgurul a következő (vagy nagyritkán azutáni utcáig) és lemegy jobbra kb 3 másodpercet kellene várnia, megadnia az elsőbbséget és akkor nem szabálytalankodna... eddig nem fejtettem még meg, mi ezeknek a célja... ja és ezek tipikusan azok, hogy látod hogy áll a kereszteződésben, meg sem moccan sokáig, várja hogy a közelébe érj és akkor indul, amikor már fékezned kell, nehogy belemenj
-
törölt tag
válasz philoxenia #43289 üzenetére
Igen, a bizalmi elv a kozlekedes alapja, ugyanakkor ez mindig az adott helyzettol fugg.
A 70 helyett a 147 eleg sok, de gondolj bele:
1., Kanyar, keresztezodes elott, ezert van 70-es tabla. Ezt mindenkeppen indokolt.
2., Autout, 2x2 sav, teljesen keszen van, de meg nem adtak at az utat, ezert a 70-es tabla kint maradt. A 147 akkor is sok, de azert messze nem ugyanaz a kategoria.
A helyzet objektiven ugyanaz, a valosagban azert van kulonbseg.
Na ezert irtam, hogy nem mindegy, mennyire hajtott gyorsan a masik es hol.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
mondjuk a kanyarodósáv azért kanyarodósáv, mert abban kanyarodni szokás... az autóst amúgy nem értem, miért várt meg eddig? nem akart a bringás elé kanyarodni? (más nem jött szemből)
-
negroo
aktív tag
válasz #64791808 #43287 üzenetére
Logika az kérlekszépen, hogy ha szabályosan 50km/órás sebbeségel menne, akkor logikusan gondolva esélye sem lenne a csattanásra. Az hogy nem indultam el reggel az meg fikció, mert akkor éhen halna a család ha nem keresne betevőt! Tegyük fel, hogy a csattanás elkerülhetetlen! Akkor mennyi esélye van ahhoz, hogy megállóba repülne? Semmi. mert nem lenne akkora erejü csattanás. Így az elméletem valós és helyt álló.xD
-
biker
nagyúr
Én elég aktívan tekertem, és elég keményen vezetek is, szóval ahogy én látnám, autós szemszögből: ez a faszi ott le fog kanyarodni, hiszen a kanyarodó sávban teker, és azért húzódik be a sáv bal oldalára, mert ebből az ívből be tud kanyarodni, lassítás nélkül.
És ha biciklivel jöttem volna így, akkor én vagyok a hülye, ha nem a belső sávban megyek jobbra tartva, ha egyenesen megyek.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
negroo
aktív tag
első blikkre vannak helyzetek mikor bepofátlankodhatok így gondolom nem mindig kell megadni az elsőbbséget.
Másodikra talán csúcs szuperszónikus gépezetnek kell lenni-e, hogy a teret meghajlítsa. És ezzáltal eltünnek a zavaró tényezők.ui:Taat az a vese donoor mi a ráknak dörög az ablakon? Potya utas azt még neki áll feljebb. <-csak poén
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
délután megállok itt a stoptáblánál jobbra húzódva, index kint... láttam visszapillantóból, hogy jön mögöttem egy mazda, aki szintén jobbra indexel, de balra állt meg tőlem... nem értettem, mert oda akkor áll meg valaki, ha egyenesen akar menni, vagy balra... (indexüket már nem láttam, olyan szögben álltak, gondoltam irányt módosítottak) indulok, erre velem egyszerre a barmok úgy, hogy kis híján rámhúzták a gépet, szemből jön egy teher, azok meg nyomták neki és mentek ki előzni... épp csak befértek ilyet még nem láttam, hogy megállok a stopnál jobbra indexelve, az úttest jobb széléről indulok, ezek meg mellőlem velem egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest