Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz DEV_NULL #32083 üzenetére

    Nem. Nem helyes. Az a baj, hogy az agyad ebből az egészből annyit fogott fel, hogy ez az ember mekkora egy fasza csávó volt csak mert egy 20éves szarral kilinccsel előre menőzött a városban + ész nélkül cikázott a kocsik között mint egy elmeháborodott aki azt képzeli magáról, hogy ő Ayrton Senna reinkarnációja. Ez mekkora királyság amit csinál és, hogy te tiszteled az életművét. Életmű... Milyen életmű te? Egy híres zenésznek, művésznek vagy tudósnak van életműve ők letettek valamit az asztalra. Jól vezetett aláírom de nem tökös volt hanem egy közveszélyes ember aki kizárólag csak a véletlennek köszönheti, hogy nem nyomorított le senkit a kis "hobbijával". Világ életemben utáltam az ilyen idióta embereket és bár nem kívántam a halálát de nem is sajnálom, hogy egy fa törzséről kellett levakarni. Csak addig keresték bajt míg meg nem találták. Nyereményük egy IJ kártya.

    "A másik meg, szerintem itt sokakból inkább csak az irigység beszél... Ti nem meritek ezeket megcsinálni, pedig valahol mindenkiben benne van ez a szellem, csak a kellő tehetség, tudás, tapasztalat, elszántság, félelemérzet hiánya nincs meg. Egyszerűbb leszólni."

    Persze, egyszerűbb leszólnunk meg amúgy is csak az irigység beszél belőlünk még véletlenül sem a józan ész. Irigyek vagyunk egy tepsiben fekvő halott emberre és a ~20éves semmivé lett M5-jére. Ugyan már. Igazad van, tényleg nem volt veszélyes senkire:







    Több képet nem volt kedvem kivágni az "életművéből". :U

    A demokrácia a csőcselék uralma

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés