Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    Most voltam az erste fiókban random+erste ép számla dolgok miatt. Következzen egy kis élménybeszámoló :DDD
    Össze akartam vonni a két számlát, beállítani mindent, aláírásminta, minden jól látszódjon, lakcímet rendbetenni meg minden. Illetve nyitni terveztem egy erste worldöt is mert lejár a diákszámlám.

    Tanulságok:
    -Mikor mondom neki hogy össze kellene vonni a két számlát, akkor visszakérdez, hogy ez kérdés vagy kijelentés? :O Mondom neki kijelentés, tudom hogy van ilyen. :P Azt mondja ő nem tudja. Mondom neki van rá nyomtatvány. Kérdezte a randomos számlaszámot, azt mondta anélkül meg se találja a dolgot, szerencsére fel volt írva.
    Benyögi hogy ő a randomos számlákat nem is látja a randszerben...
    Utána elkezdett telefonálni, amiben 5 percig a zenét nyomták hogy kérem várjon. Akit felhívott legalább képben volt, valami háttérvarázslatot csinált hogy lássa az itteni ügyintéző ezt a számlát is, meg megmondta neki hol van a formanyomtatvány.
    Na így sikerült, a form amúgy halál egyszerű, 4 rublika van, felírod a neved, felírod a megszüntetendő számla számát, meg felírod a megmaradó számla számát, meg aláírod, ennyi.
    Utána jött a köv lépés, a randomban rossz lakcím volt, tudtam is, mondom akkor frissítsük. Benyögi hogy nem engedi módosítani mert azt mondja a rendszer két adószámom van. :W Mondom nekem biztos nincs adószámom egy se, nemhogy kettő, max adóaztonosító de abból is csak egy. Megint telefonálás, 5 perc zenebona, aztán a központi ügyintézőnek bediktálta a módosuló adatokat és ő tudta csak módosítani... :(
    Ok ez is megvolt. Azt mondja hiába fogadtam el a szerződést online, annak ellenére ki kell nyomtassa és papíron is meg kel csinálni, szupi :O Aláírásminta is papíros volt (ennek örülök, a tabletes aláírást utálom, az csak a folyószámlás dolgoknál van :B ).
    Na utána jött hogy akkor kapcsoljuk hozzá a george-hoz az új értékpapírszámlát. Ezt elvileg tudta, de most ahogy nézem, nem látom az appban továbbra se, szóval egy dolgot csinált magától, azt is rosszul? :O
    Na ennyi volt az értékpapírszámlával kapcsolatos muri. Utána mondom hogy lejárt a diákszámlám, lassan kéne valami új. Azt mondja hogy megnézi. Azt mondja hogy még egy ideig maradhatok benne mert majd később lesz csak átminősítrés és akkor majd valami csomagba beraknak. Mondom neki és nem akarok default ratyi csomagba kerülni úgyhogy pls nézzük meg a dolgot.
    Mondtam neki hogy tételezzük fel hogy teljesen laikus vagyok, mit ajánlana (érdekesség kedvéért). Elkezdett ajánlani mindenféle george csomagot meg egy számla csomagot meg mindent. Azt mondja vannak még értékösszeg szegmensekhez tartozó csomagok is de ő annak csak a címét ismeri és nincs jogosultsága felvilágosítani róla. Mondtam neki hogy engem ezek a pleb csomagok nem érdekelnek erste world kellene. Azt mondja hogy beutal a helyi world bankárhoz, ő ehez nem nyúlhat. Annyiban maradtunk hogy majd keres a bankár és le kell ülni tárgyalni vele.
    Ennek örültem, így legalább meg tudok próbálni alkudni aránylag releváns emberrel. Majd hív...

    Szóval egy szó mint száz, úgy menjetek hogy mindent tudtok, minden értékpapír száma ügyfélszáma megvan, és képben vagytok mindennel, mert ők nem lesznek...
    ca. 1 órát voltam ott úgy hogy egyből sorrakerültem, engem várt.
    Azt mondja az ügyintéző, hogy nagyon szereti a randomos ügyfeleket mert nagyon tájékozottak :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák