Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz emvy #66980 üzenetére

    Fentebb volt róla pont szó: #66904 #66915

    Azért a Wirecardos csőd után próbál óvatosabb lenni az ember, nopláne ilyen viharos időkben. Himihumi takarékbanknál, egyéb hazai pénzmosodánál én se tartanék pénzt, ebben igazad van, de Lölö cégeinél szerencsére azért vannak jobb alternatívák akár a hazai bankokat tekintve, akár ott a Wise, ami nekem sokkal megbízhatóbbnak tűnik. Persze abból is lehet bármikor egy Wirecard 2.0, garancia nincs semmire.

    Nekem emellett személyes sztorim is volt az ügyfélszolgálatukkal aminek a vége az lett, hogy otthagytam őket (pénzt szerencsére nem buktam), írtam régebben itt is. De lehordtak a sztorim elmesélése után az itteni topicban, hogy ilyen zárolások már nem jellemzők a Revonál úgyhogy ne keltsem a hangulatot, a kevés szerencsétlen egyike voltam még a kezdeti időkben. Simán lehet, igazuk van, de azért rossz szájízem maradt a céggel kapcsolatban.

    Egyébként a vállalkozói jövedelmeim nekem Wisehoz jönnek, ugyan olyan jó rá. Egyedül a váltási díj az, ami rosszabb mint a Revonál, cserébe viszont ott - tudtommal - nincs plafon ami felett rosszabb lenne, konstans.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák