Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz julius666 #61486 üzenetére

    Cikkeibol meg a kommentjeibol kell szemezgetni, es tisztul a kep. Mindig amikor elorantja a koltsegveteses leragott csontot, akkor nekiall peldalozni a ceges kliensekrol es rajossz hogy hat ot sem a corvinusra hivogatjak vendegeloadonak....

    En azon lepodtem meg, hogy ez az ember ossze tudott rakni 120 millat hazra ugy, hogy a klienseinek milliardos nagysagu kart okozott, olyan jo befekteto. Akiket lebeszelt az ingatlanrol, a bitcoinrol vagy barmilyen kriptorol, uj auto vasarlasrol, meg a Teva es hasonlo fantasztikus befektetesi tanacsai.... Egyet nem lattam tole, ami bejott, vagy minimalisan mukodott volna, ingatlan, auto, reszveny, aki hallgatott ra (es hat ugye nem azok a kliensei akik a kommemtekben irogatnak, nem ok fizetnek be tanacsadasra), az vagy 2-3x kapta meg a vegen a joszagot, vagy vaskos minuszban volt a tevaval es hasonlo papirokkal.
    Ha a google ad es a heti 1 portfolios featured cikk ilyen jol fizet, hogy ilyen befektetesi balfekek 120 millat gereblyeznek ossze, elmegyek twitches csocsstreamernek komolyan, az meg tobbet hoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák