Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz adalbert1 #28155 üzenetére

    Ez nem egyedi eset, tucatnyi kulfoldi blogger csinalja hosszu ideje, magyarorszagon is csinaltak regota sokan, max nem voltak tisztaban vele h ennek van "tudomanyos" megfogalmazasa.. Ill a legtobben ezt nem verik nagydobra.. De, pl ez a srac regota szerepel a mediaban mondjuk a bankmonitoron keresztul, nem most adogatja az elso riportjait, van tapasztalata h nyilatkozzon stb, meglatta a lehetoseget h ebbol penzt is lehet csinalni, igy kiprobalja. A moneymustache irta nemreg h a bloggerkedesbol mar tobb a jovedelme mint anno programozokent amibol ugye felepitette a tokejet.. Szal lehet mashogy is csinalni mint napi szinten iroasztalozni. A 30as nyugdijas kifejtette h nagy tudatos, takarekos eletvitel mellett van meg neki a 30x-os toke. Szerintem ez kevesebb mint 250k havi koltseget jelent. Ergo az 90 millio lenne, siman elerhetett ennyi, o asszem 30-es 300millio koze lotte be mint kb ami elegendo. Kinek mi ugye. Kiszamolonal par manus megmagyarazta a masfel milliard szukseges toket, ami ugye vagy 50 millio eves koltseg. Hat lol. Nem a frugal szinvonal, de biztos ferrarival akar maszkalni..
    A szabadido novekedese nem feltetlen jelent tobb koltseget, sot sokkal kevesebbet is jelenthet. Pl van idod megcsinalni a kajadat, ami sokkal olcsobb mint a keszet venni, nem kell annyit ruhazkodni, nem kell annyit utaznod, benzinen kocsifutason lehet fogni boven,ha egyeltalan kell kocsi. Sokkal tobb idod van h olvass, tanulj, fejlodj, a stanford egytemnek van egy rakat ingyenes kepzese amit elvegezhetsz, megtanulhatsz nyelveket full ingyen, barmikor kereshetsz penzt paroras melokkal ha az kikapcsol vagy ugy erzed megiscsak tutira mesz. Lazan osszebogaraszhatsz 100ezret neten ami siman eleg ugy h hozza se nyultal a kamatokhoz se. Siman elutazhatsz olyan helyekre hosszabb tavra ami sokkal olcsobb mint itt elni, felteve ha nincs vizumpara.
    Csomot pihenhetsz, reggelig lehetne sorolni de mar sokan leirtak ezeket. Rajtad mulik minden, jo ideje nem ujdonsag ez, talan meg itt a forumon is van olyan aki igy tolja..

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák