Új hozzászólás Aktív témák

  • Aprósólyom

    addikt

    válasz Ijk #27089 üzenetére

    Ne add magad könnyen.
    Én egyszer újoncként bekeveredtem egy vezetői tréningre. Úgy, hogy nem tudtam elmenni az újoncoknak tartott órára, ezért bejuttatak engem erre. Így gondolom nem tudták a többiek, hogy nem vagyok vezető, hiszen ott sem ismert mindenki-mindenkit. Az derült ki számomra, hogy valójában nem is értenek a termékekhez, sorra olyan ügyintézésbe hajszolják az ügyfeleket, hogy miután a banki papírozásra kerülne a sor, kiderül számára, hogy a banki feltételeknek nem felel meg, de addig már be kellett fizetnie x pénz az ügyintézés miatt a banknak, amit már el is bukott. Ha felkészültek lennének az OVB-nél, akkor nem hajszolnák bele ilyen ügyekbe az arra nem alkalmasakat.
    De ez azért van így, mert egy dologgal foglalkoznak főképp. Hogy mennyi jutalékuk legyen a hóvégére, vagy hogy ők legyen az elsők, és nyerjenek utazást, vagy autót 1 hónapra. Úgy motiválják magukat, hogy kinyomtatják a nagy számokat és kiragasztják a lakásukon belül több helyre is.
    Akkor dobtam el az agyam, hogy tényleg vannak ilyen agymosott emberek, és ez nem csak legenda.
    Végül soha többet nem mentem vissza senkihez, az én mentoromnak sem vettem fel a telefont. Ilyen beteg társaságot én még nem éltem... És ez nem legenda, és baráttól hallottam, hanem velem történt meg. Ez egy OVB ág volt. De simán elképzelem, hogy ilyen a többi is. Privátba még azt is megírom, hogy hol béreltek helyet, talán még a mentorom száma is megvan...

    Jevons paradox

Új hozzászólás Aktív témák