Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz A Zéé #113910 üzenetére

    Az én álláspontom az, hogy kb mindent bele kell számolni. Az egy egyéni döntés, hogy a vagyonodnak hány százalékára ülsz rá, vagyis hány százalékát csak használod (mert saját használatú ingatlanban vagy autóban, indónásgokban van).
    Szerintem csak így mérhető az, hogy arányaiba véve mi az amit használsz, mi az ami neked dolgozik, és hogy ez összességében mindent figyelembevéve a te hosszútávú érdekeidet szolgálja-e. Ebből tud látszani az is, ha valaki house poor, vagyis arányaiban túl drága ingatlana van, szerintem(sajnos Mo-n nagyon sokan tartoznak ebbe).
    Persze tisztában vagyok vele hogy eleinte nem megvalósítható ez az arány, itt arról volt szó hogy amikor már megvan a saját meg van mellette lóvé akkor hogy érdemes az arányokat alakítani az én meglátásom szerint. Attól hogy benne laksz valamiben, attól az még egy ingatlanpiaci kitettség, mert ha valami miatt költözni kell, akkor az értékének alakulása érinteni fog, a bérleti díj meg ott jelentkezik hogy hasonlót annyiba kerülne kivenni amit megspórolsz.

Új hozzászólás Aktív témák