Új hozzászólás Aktív témák

  • donat_sz

    senior tag

    válasz donat_sz #113782 üzenetére

    Csak, hogy meglegyen a másik a vége is a történetnek. IBIE a szerda kora esti utalást péntek délután írta jóvá és zárta a nyitott hibajegyet, az alábbi válasszal.
    Please note, that a bank transfer usually may take between 24 to 48 hours until it is received and strongly depends as well on the value date your bank processed and the time of receipt. Under normal circumstances IBKR usually credit funds immediately upon receipt and we have no influence on the speed of a transfer.

    Ez alapján az első pár óra alatt megérkezett beutaláshoz képest, könnyen lehet máskor is olyan, hogy nem megy az azonnali beutalás, ami részemről biztos, hogy nem piros pont.
    Így a Wise-IBKR beutalási kör érdekesebbé válik!

    #113889julius666 jól értem, hogy az IBKR-Wise összekapcsolása után a Wise nem számít fel díjat a Ft beutalásra?
    Illetve jól rémlik (itt egy ideje nem követtem a feltételek változását/romlását), hogy Ft -> Ft Wisera utalás nem jelent extra költséget/büntető díjat, ha a bankszámlánkban a Ft utalás ingyenes, igaz?

    #113892Blaymoira jogos a pont, nekem se szimpatikus ez a túl nagy beláthatóság az IBKR részéről, még akkor se, ha nincs is ott jelenleg olyan, ami picit is feszélyezhetne, de részemről nem jelenti azt, hogy mindent meg is akarok ettől még mutatni!
    Rendszeres utalást Wiseról vagy IBKRról indítod? Lehet egy alkalmas is :) ?

Új hozzászólás Aktív témák