Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz robo001 #46835 üzenetére

    Csatlakozom jjeahh-hoz. Általában én is rekesz előválasztás módban használom a gépeket, alacsony fix, vagy felső limites automata érzékenységgel (ezt az LX7 is tudja). Ha nagyobb mélységélesség kell, akkor rekeszelek, ha túl sok a fény, akkor szintúgy, vagy esetleg átpöccintem programautomata módba. A fókuszpontokat és a fókuszálás módját nálam mindig az adott téma határozza meg, csakúgy, mint a fénymérést. De mindkettőt használhatod alapbeállításon, nagyon nem lőhetsz mellé. Fehéret meg ha van idő rá, akkor veszek a környezetből, ha nincs, akkor meg mehet akár automatán is, utólag úgyis lehet rajta korrigálni.

    Ha gondolod, kipróbálhatod az iA módot is, az - elvileg - mindent az adott témához igazít, de nekem ez már a legegyszerűbb helyzetekben is túl kötött, meg azért tegyük hozzá, hibázik is rendesen.

    Videózásnál a legegyszerűbb, ha mondjuk P, vagy A módban a külön dedikált videógombot használod (persze előtte nem árt átnézni a videós beállításokat). LX7-nél elég nagy szabadságod van videózás terén is. Ha igényed van rá, akkor a manuális videó módban állítgathatsz kedvedre mindent. ;)

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák