Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tuomas #92834 üzenetére

    Szia! :)

    A Desire x példára csak annyit tudok mondani, hogy a 3 éves One M7-em (igaz ez csúcskészülék volt) még mindig nincs elfelejtve... ;) Stabil, gyors, és pl tegnap jött kamera szoft update OTA, ezen kívül playen keresztül szervizcsomag stb szokott jönni. És kicsit túl a 2 éven kaptuk meg a máig utolsó android szoftverfrissítésünket. Szerintem egy idősödő készüléknél fontosabb hogy stabil legyen és pattogós mint az, hogy mindig a legújabb legyen rajta 2 év után is. Gari lejárta után ha valaki úgy gondolja rakhat fel más ROM-ot, akár Sense-eset is.

    Ha el tudsz menni 150ig és 5" a limit, akkor mindenképpen a HTC M9-et ajánlom. [link] A keretet maximálisan kihasználod, de az igényeknek megfelel és lesz egy bitang jó készüléked. A hardver erős, a szoftver a legjobb + Sense(fagyásról vagy akadásról nem is találsz szerintem hozzászólást a topikjában), sztereo hangszórópár, prémium kialakítás és az ívelt hátlap miatt a fogása is kényelmes. Ennyi pénzért 5"-ig a legjobb választás. A kamera nem hozza a Galaxy S6 vagy LG G4 szintet de bőven elfogadható. Frissítésekről annyit, hogy várhatóan az Android M után a következőt is meg fogja kapni és ezen kívül hasonló támogatást mint amit az M7 esetében írtam.

    Olcsóbban, 130 körül a Honor 7 lenne az ajánlatom, de az 5.2"-os.

    Még úgysem volt flagshiped, én belekóstolnék az M9-be. Nem hinném hogy az első készhez vétel utáni 2 éven belül megunnád, ezt kb biztosra veszem. ;)

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák