- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
-
IT café
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok!
Ismerősöm keres telefont. T-nél venné szóval fontos hogy ottlegyen a Webshopban. Nem az a cserélgetős típus, kb 2 évre lenne. Kb ilyesmiket nézegetett:
- Huawei P7
- S5 Mini
- Z1 CompactEzek közül én az utóbbit ajánlottam neki, mert fórumon nagyon sokan odavannak érte, és csak jókat mesélnek róla. Valóban ennyire ütős teló lenne?
Bátran meg lehet venni?
Ha nem, akkor ebben az árkategóriában mit ajánlanátok még? -
-
-
porkiy
aktív tag
Már "csak" két teló között vacilálok: MI4 vagy One+?
-
atosan
veterán
Nekem kinézetre jobban bejön, persze ezt embere válogatja, jobb a kijelzö felbontása, volt nálam pár órát, jónak nézett ki. Másik kettöt meg sem közelíti akkuban, de azokat nem ismerem, persze attól még lehet jó. Szlovákiában, cseheknél, lengyeleknél jobban elterjedt, ottani fórumokon eléggé dicsérik.
-
JoeCockBill
senior tag
-
pengwin
addikt
válasz
JoeCockBill #65002 üzenetére
Én a Honort ajánlom.
Mi4-re, Mi3-ra, Honor 6-ra is van hazai garancia, szóval nem kell itt siránkozni-félni.Honor 6 hardverével meg nincs semmi baj, ahhoz a felbontáshoz nagyon bika, és rendkívül jónak igérkezik az energiagazdálkodása, de várd meg a MA!-s és GSMArenás teszteket, ha nagyon nem bízol benne.
Ráadásul a Honorokat a Huawei pont a Xiaomi ellen szánja, szóval a szoftveres támogatást se lehet majd elhanyagolniuk. -
Lenry
félisten
Sziasztok!
Szeretett Nokia N9-em igencsak csereérette vált, főleg amióta fontosabb funkciók elkezdtek nem működni rajta... szóval kellene egy másik telefon.
Ami fontos lenne:
- Android
- Jó kamera. Az N9 itt az etalon, szeretném ha azt a szintet hozná
- Nem kell a tepsi méret, de különösebben ellenemre sincs
- Nem Samsung
- Nem LG
- Nyitható bootloader, custom ROMok, aktív közösség
- Max 50k-s ár. Használtan is tökéletes. -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Prestigio 5517-ről tudtok valamit? Jobb a kijelző láthatósága napfényben mint az 5503-é? max 55e Ft-ért tudtok legalább ilyen jó üzemidővel rendelkező telefont mondani újonnan? Köszönöm a válaszokat!
-
maczera
aktív tag
Ki mit tud a Cubot S308 telefonról? Állítólag négymagos CPU (MTK6582), 2 GB RAM, 5" 720x1280 OGS kijelző, (+5 Mpixeles kamera, Android 4.2 jellemzi. A Pandawill-nél most "jóárúsították": $132.99 az akciós ára.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Trend Plus, vagy Sony Xperia E1 ?
köszi köszi!
-
szabessz
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék szépen, ugyanis anyukámnak szeretnék venni egy szülinapra androidos telefont
most Samsung Galaxy mini 2 használ de sok gond van vele.
Árban kb.80e-ig gondoltam kijelző méret 4.3-.4.7" kellene.
Eddig ezekre gondoltam:LG G2 Mini
LG L90
Samsung Galaxy Ace 4Szerintetek melyik legjobb választás ezek közül vagy esetleg mit tudtok még ajánlani márkásabb gyártóktól?
Előre köszönöm segítséget. -
hencsa1127
újonc
Helló!
Samsung S5 vagy Lg G3?
-
lajtika
aktív tag
Üdv. Új telefont szeretnék. Ki is néztem a nekem megfelelőket. de nem tudom mi a különbség a két telefont között amit kinéztem.
Lenovo A806
Lenovo A808t
Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne. Előre is köszönöm. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
norbert1998 #65010 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy T-Mobile kínálatra hagyatkozzunk.
Legutóbb mikor andoridos készülékem volt, akkor voltak benne olyan "feature"-ök, hogy bejövő hívásnál kifagyott a készülék, nem lehett felvenni. Most is van ilyen? Mondjuk egy ismerős Galaxy S4-e meg állandóan szervízbe van, akkora kaka. Ezért kicsit tartok ezektől az androidos mókáktól. Alaptalan a félelem? Esetleg Windows-os cucc?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Szeretném lecserélni a LG P880-mat.
LG G3-at néztem ki, de véleményt szeretnék kérni tőletek.
És hogy van-e hasonló vagy jobb tudású telefon, a P880-nál (ha esetleg a G3 nem lenne jó választás) -
JoeCockBill
senior tag
válasz
norbert1998 #65008 üzenetére
igen ez biztos benne van a pakliban, bár feltételezem ez leginkább játékoknál jön elő, az meg nemigazán érdekel. persze javítsatok ki ha tévedek
-
norbert1998
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Decemberben vennék új telefont. Eddig az elmúlt években iPhone tulaj voltam és imádom is a megbízhatóságukat, a soha nem lefagyó szoftvert. Szóval imádom. Egyetlen hiányérzetem a kijelző miatt van, jól esne egy nagyobb.
Jelenleg egy iPhone 4S-t cserélnék iPhone 5S-re. És azért ebben az árkategóriában megnéztem ezt azt. Galaxy S5, esetleg LG G3 szóba jöhetne. De akkor már ott a Huawei Ascend P7.... Boldog lennék ezekel? Első és legfontosabb a nem szarakodó oprendszer lenne, amit nem kell mókolni. Ezért szeretem az apple-t. A második a nagyobb kijelző. Ezért jött szóba a többi... Mit gondoltok? -
w333
félisten
válasz
JoeCockBill #65004 üzenetére
Akkor nem értem hogy miért pont ezt 3 telefon amit felsoroltál ? egyiknek sincs normális garancia csak a Mi4 -nek mert itthon is hivatalosan forgalmazva van, a MiUi kinézet pedig szubjektív, úgy alakítod át ahogy neked tetszik, milyen árkategóriában gondolkodtál ?
Igen a Honor 6 sem egy rossz telefon és tényleg forgalmazva van, viszont támogatása egy darab kaki, és a saját gyártású SOC -ban sem bízom meg !
-
w333
félisten
válasz
JoeCockBill #65002 üzenetére
Mi4 !
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv. Most tervezem leváltani szeretett G2-met, igazából nincs bajom vele, csak hát ugye a változatosság gyönyörködtet
. Szeretnék kipróbálni valami különlegesebbet. A jelöltjeim: Meizu MX4, Xiaomi MI-4, Honor 6.
Eddig nálam a Honor vezet, ez leginkább a hivatalos magyarországi forgalmazás (edigital) miatt van, a garancia nálam alapvető. Nameg a bővíthetőség is eléggé mellette szól, és kinézetre is ő tetszik a legjobban. Viszont ami miatt mégis picit tartok tőle, hogy egyszer már befürödtem egy kínai telefon + különleges proci kombóval, bár az más kategória volt. Mit gondoltok? -
emitter
őstag
Sziasztok,
angliai ismerősöm venne kint független telefont, nem játékra kéne, csak netezni, emailezni, olykor fotózni akarna. A keret max. 150 GBP (kb. 60 ezer Ft)
Kinti review-k többnyire az új Moto G2-t hozzák ki bestbuynak, erről mi a véleményetek? 140 font. Vagy mást ajánlanátok inkább?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest