Új hozzászólás Aktív témák

  • viano

    aktív tag

    válasz Ájvé #84809 üzenetére

    Szerintetek most tényleg a tegnapnak kell okostelót venni
    és másoknak is ezt kell tanácsolni?!

    Érdekes én utazás közben mindig azt látom, hogy a többség a telefonját piszkálja és böngészgetnek, csetelnek, ehhez pedig net is kell.

    Az Idol-ok beszerzési forrása ebben a topikban is fellelhető, - én nem titkolom - talán nem is csak egy helyen, hétfőtől a nagyobbat is házhoz viszi neked a futár, jóval kevesebbért, mint amit itt a kisebbre írtál.
    Természetesen függetlenül és egy világcég elismert és nagyvonalú garanciájával.

    Márcsak azért sem szabadna a szolgáltatóknál vásárolni, hogy lassan hátha feébrednének, a piac, fogasztók büntetését pedig bőven meg is érdemelnék, mert az már nevetséges, hogy függő lkészülékeket drágábban árulnak, mint a függetleneket máshol.

    Gondolom fentiekből is kitűnik, hogy a magam részét én beteszem a közösbe, ezért kicsit furcsállom, hogy engem biztatsz cselekvésre.

    Remélem nem vagy sértődékeny, mert azt kell mondjam pár dologban nem vagy naprakész.
    A Moto telóknál Expansys-on keresztül egész elfogadhatóan bonyolódnak a dolgok (emellett a legjobb nyugati árak közelében dolgoznak és hazai szervízzel),
    a 3. generációtól pedig megszűnt a nyelvi probléma, Nézz be a topikokba.

    Internet:
    Fejlődött annyit a vezeték nélküli technika, hogy vidéken ezt fogják nagyon sok helyen kiépíteni, függetlenül attól, hogy mi a program hivatalos elnevezése.

Új hozzászólás Aktív témák