Új hozzászólás Aktív témák

  • elfelejtette

    veterán

    válasz Tin #158774 üzenetére

    "Van, akinek elég, igen, de túl kevesen vannak."
    Elég csak ezt a topicot végig olvasnod, minden második ember 5-5,5" közötti méretű kijelzős telefont keres...
    Asztali gépet én is alig kapcsolom be itthon, szinte mindent mobilon intézek, amit meg nem, azt a munkahelyen megoldom, ott 8 órát bámulom a képernyőt. Játszani nem szoktam, filmet meg tv-n nézek. Amire használom a telefont, arra a mostani Redmi 3s is elég 5"-os kijelzővel, és használható 4000-es aksival.
    Ha lenne az i12 Mininek androidos alternatívája, akkor azt venném, persze értelmes aksival, és értelmes áron. Ha rám szakadna az otp, akkor talán vennék egy Pixel 5-öt a kamera miatt, de egyébként van tükrös gépem, és 100e fölötti árat nem adnék meg egy telefonért. Jelenleg ott tartok, hogy ha a Redmi 3s megpurcan, és addig nem lesz értelmes ajánlat, akkor Poco M3-ra váltok. Bár a Honor 7A-t is csak 6 hónapig bírtam használni, a 152*73mm-es méretét nem bírtam tovább, lecseréltem egy LG Q6-ra, azt meg a mostani Redmire.
    Sajnos a fogyasztói társadalom arra épül, hogy a "nem olyan vészes a méret, és alig drágább" természetes, én ennél intelligesebbnek érzem magam, hogy ilyennek bedőljek, és még tapsikoljak is hozzá. Vagy a végén még tényleg veszek telefon-telefont.
    Ájvé, diegho: Elég nehéz kijelenteni, hogy nincs igény a kisméretű modellekre, mikor szinte nincs is ilyen. Ami van, az vagy gagyi, vagy drága (nekem). 2019-20-ban max. 150*70-es méretű, min. 3gb rammal szerelt telefonra a gsmarena keresője 8(!) találatot ad, 2db iphone és pixel, meg 4db samsung, ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    "Nagyon jó dolog fontosnak lenni, de még fontosabb dolog jónak lenni."

Új hozzászólás Aktív témák