Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Köszönöm a magyarázatokat de úgy néz ki még így is szobanövény vagyok a témához. :DDD Este jobban megnézve megint megvágtak 5%-al. Mindegy azért köszönöm! :R

    Majd nézek valami könyvet mert amink van jegyzet se ez nincs benne rendesen se a vektorterek. Nem is mertem tavasszal vizsgázni menni pedig elvileg értem a témát... másképp érdekes nehézségeim kellenének, hogy legyenek programozás közben a 2 és 3D-s raycasting-el.(nincsenek de itt mégis érthetetlen volt...khm hasonlóan értelmes feladatokkal.)
    Lassan nem is tudom infósok vagy matematikusok leszünk a szakmai tanárok nem tanítanak csak telehánynak heti több beadandóval a matekosok meg ledarálnak minket. :C Nem tanítanak ezek semmit csak, hogy miképp lehet még jobban elcsalni dolgokat, hogy legyen esélyed megugrani a lécet.(nem a feladatok nehezek de összeadva / tárgyi időket napi 20 órát kéne készülni éljen az online/hybrid félév.)

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák