Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Senator #35187 üzenetére

    Mondjuk én pont azért szántam rá magam a hackinthoshításra, mert a 2014 mid 13" macbook Pro belassult/akadós lett 3-4 chromeablak után + Xcode-ban bazi lassan töltött be egy szimulátort is, de alapvetően ha a háttérben akár csak 1 youtube meg volt nyitva, akkor is érezni lehetett h "baj" van.
    Tudom, ismerős is megmondta, ne chrome-ozzak mac-en... :U

    Én egyébként semmilyen lassulást nem tapasztaltam eddig, 20+ nyitott chrome ablakot is simán kezel a gép (@4.7GHz 8700K, 2x8GB DDR4 3866MHz CL16-18-18, RX 5700XT, 1TB Samsung 960 EVO SSD). Egyszer éreztem h belassult, megtelt a 16GB memória, de kiderült h nyitva maradt háttérben legalább ugyanennyi ablakkal egy másik chrome, szóval vhol 30+ nyitott ablaknál jártam, aminek a fele youtube volt. Az egyetlen igazán "akadozós" téma az volt, amikor még UHD 630-al használtam, na úgy félig-meddig 2014-es mbpro kategória volt majdnem, ezen pedig kardcsapásra változtatott az RX 5700XT bepattintása.

    Néztem 4k60fps-es videót, 20%-on terhelte a cpu-t, gondolom itt is megy a hardveres kódolás (nem értek hozzá).

    Az biztos, hogy kihagyom az első pár verzióját a big sur-nak, mert ha jól olvasgattam, catalina is csak pár verzió után lett igazán használható, az okos ember pedig mások tapasztalataiból tanul, úgyhogy keep up the good work!

    Jelenleg csak az iMessage bosszant. Ha megnyitom a Messages-t, és itt írok, az nem szinkronizálódik át a mobilomra, de még az ilyenkor kapott üzenetek sem.
    Közben most nézem, azóta megjelent mobilon is a dolog, na akkor csak vmi 10+ perces szinkronizációs dolog lehet... Ezek szerint sikerült beállítanom, de nem ilyen működést várnék el tőle.

Új hozzászólás Aktív témák