Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    Sracok lenne egy kerdes, hatha valaki talalkozott mar ilyennel. Kb 1 honapja kiegett a jobb oldali xenon izzom. Vagyis egyik reggel kiirta a kocsi, hogy ellenörizzem es nem is egett, valoban. Kb 2 hete ki lett cserelve, amikor a turbomat is szetszedtek megnezni milyen allapotban van. A xenon cseret ez utan a müvelet utan csinaltak es a szerelö azt mondta, mielött csereltek es bekapcsoltak a lampat, vilagitott mindkettö szepen. Kicsereltek ennek ellenere, mar 6 evesek, vadi uj philips x-treme vision került bele (d2s). Erre tegnap indulok es kiirta megint, hogy ellenörizzem a jobb izzot....es lass csodat tenyleg nem eg.

    Mi a turot tudok ezzel kezdeni? A baj az, hogy az izzocsere alapbol bazi nagy macera, mert le kell bontani a kocsi elejet total. Mashogy nem lehet hozzaferni. Szoval megmozgatni vagy ilyesmi nem jatszik. Megneztem a biztositekokat, azok rendben vannak. Levettem az akku sarut, hatha valami elektronika es a szervizben is ezert tert eszhez vagy nem tudom, a kocsi elfelejtett szepen mindent, de az izzo tovabbra sem vilagit.

    Szerintetek mi lehet? Hogy induljak el? Autovillamossagi? Hatha a trafoja vagy nem tudom milye szorakozik? Mondom az a baj, hogy sok oras munka hozzaferni ahhoz a rohadalom izzohoz, szoval csak ugy poenbol nem vinnem oda szerelöhöz, hogy fel napig szerelje a semmiert......(astra H GTC)

Új hozzászólás Aktív témák