Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    sziasztok,

    kicsit félOFF a kérdés, de hátha futott bele valaki ilyenbe. történt ugyanis, hogy 3. ker Pók utcai lakótelepen megvágtak 10 ezerre parkolásért a saját lakásom alatt. kétirányú közlekedés van a tömbök között, az egyik oldalon járdára merőlegesen lehet parkolni, a másikon a járdával párhuzamosan. volt egy lakásfelújítás köröm, kerítettem egy Vitot, és szombaton a párhuzamos oldalon álltam meg. mivel a másik irányból jöttem, nem volt kedvem forgolódni, betolattam gyönyörűen a járda mellé, a többi autóhoz és az oldal menetirányához képest ugye fordítva. bele se gondoltam, hogy erre vonatkozó KRESZ szabály szerint itt és így megcseszhetnek. hétfő hajnalban ott volt a 10 ezres szütyő a szélvédőn.

    a kérdésem az, hogy ha a mellékelt infó nyomtatványon a kiállítás ideje 2017.01.29. hajnali 2 óra 39 perc, az jogalap lehet a fellebezésre? kicsit furcsállom, hogy vasárnap éjjel háromkor dolgozik a közterület felügyelő. tudtommal hétköznap 8 és 16 óra között működhetnek. egy levelet csak írnék azért, még van 30 napom lezárni.

    arról nem beszélve, hogy szerintem irtó patkány, tetű húzás ilyenért megvágni egy autót lakóövezetben, hétvégén. hiába van vonatkozó szabály, az is egy nettó baromság önmagában.

    köszi előre is, ha tudtok tippet adni!

    ui.:

    a cetlin szerepel, hogy az eljárás ebben a szakaszában jogorvoslat/felülvizsgálati kérelem nem lehetséges, csak szabálysértési eljárás keretében. utóbbi akkor lesz, ha nem fizetek időben. számít ez valóban, a levelet és reklamációt illetően?

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák