Új hozzászólás Aktív témák

  • Danex

    addikt

    válasz st3v3np3t3r #37086 üzenetére

    Már megint a 200-250ezres VGA-vla dobálózol mikor le lett írva, már külön neked is 2szer, hogy a legdrágább itt nem jelenti a legjobbat, de ettől függetlenül a legolcsóbb se a legjobb.

    Én hitelt vettem fel, havi 20ezres törlesztésre, bár ezt mindenki maga dönti el, hogy megengedheti-e magának vagy sem, én úgy számoltam, hogy ha holnapra elbuknám az egészet akkor havi 20ezres tanulópénzt 2 évre meg tudom engedni magamnak.

    Azt kell elfogadni, hogy a befektetésekhez, vállalkozásokhoz kell egy alap tőke. Ugyan ez igaz a bányászatra is valamilyen szinten.

    Én is szeretnék az ingatlanokban utazni, mert milyen jó, hogy más fizeti a havi 100-res lakbért, de nem sírok meg küldöm el az anyjába, hogy bezzeg neki volt 10 milliója anno lakást venni és milyen köcsögség, hogy én nem tudok 100ezerért lakást venni, hogy kiadhassam.

    De mi éri meg szerinted jobban 200ezres géppel kerseni 4$-t, vagy 600ezressel 20$-t (árak itt csak a szemléltetés miatt vannak a valóságban ezek eltérhetnek)? Remélem érzed, hogy miért mondjuk azt, hogy kicsiben nem éri meg.

    De anno már levezettük, hogy egy 200ezres gép megtérülési 8-10hónap, egy 600ezres gépé pedig 5-6hónap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák