- Milyen TV-t vegyek?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #30 üzenetére
Mondjuk hibák előfordulhatnak, hiszen a xorg-edgers tárolóba a nagyobb volumenű tesztelésre szánt csomagok mennek ki. Viszont pár órán belül javítani szoktak ilyesmi hibákat, addig meg max. vissza állok egy előző állapotra.
Ez rendben is van, de szerintem Larsnak most az a legfontosabb, hogy működjön normálisan a rendszer, ne legyen egeres problémája. Ha minden jól megy a mostani kernellel, akkor az már bőven jó.
De ha fizettek nekem egy gyorsabb netet, akkor szívesen beteszem a tárolómba a mindenkori legfrissebb, stabilnak mondható kernelt, és mindenki jól jár.
Csinálnék én is egy olyan csomagot, ami mindig a legfrissebb verziótól függne.(#31) Lars: szinte semmi komoly nem történhet, mert a régebbi kernellel is betudnál bootolni egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest