Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz ubyegon2 #12491 üzenetére

    Engem nyilván nem kell figyelmeztetni, mert utánaolvasok. De laikusabb usernek simán elférne, ha az arcába tolnának első induláskor egy how to lapot, amiben le van írva, hogy miket telepítsen még fel opcionálisan.

    zoltanz: ebben az esetben is azt javaslom, hogy ki kéne deríteni mitől nem mennek a videók, és nem régi verziót használni. Ez a nem megy a videó mit jelent pontosan? Már a beágyazott médiánál is valami ikon jelenik meg, vagy megjelenik a videó előnézeti képe, csak elindítani nem lehet, vagy van valami PONTOS hibaüzenet? Esetleg próbáld a böngészőt terminálból indítani, hátha írogat ki oda is hibaüzenetet, hogy mi a hasfájása.

    Az ilyen ECDL Mancika-féle hibaleírásokat linuxos topikban kerüljük már, mint a „Nem megy.”, „Valamit kiír, de nem tudom mit”, „Valami ki van írva a monitorra. – Micsoda? – Hát az, hogy Belinea!”. Ezt a szintet jó lenne meghagyni a MS support line-ra, meg a Nők lapjás windowsos topikokra, gyakorikerdesek.hu-ra.

    (#12492) sh4d0w: az IE6-ra is gondoltam, de azért nem azt írtam, mert az olyan régi, hogy már a weblapok sem töltenek be vele, nem hogy a videólejátszással gond legyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák