Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz #46372352 #85452 üzenetére

    Ha így is van, akkor a közeli pixelek szoftveresen vezérelve együtt valós színhatást hoznak létre. Máskülönben nem hogy HDR-ről, de még színekről sem igazán beszélhetnénk.

    Mivel a subpixelek kicsik, és a lehető legközelebb vannak egymáshoz, így az R-G-B sorrend konstansnak mondható, annyi különbséggel, hogy a 4-ik mindig egy fehér subpixel. Ha 3 cm-nél messzebbről nézel tévét, márpedig tuti így van, akkor a subok olyan közel vannak, hogy a szemed számára szinte megkülönböztethetetlen, hogy a látott képpont színe 1, vagy 3 közeli pixelből áll e össze.
    Ilyen szempontból, irreleváns a sub pixelek elosztása LG panel esetén. Korábban linkeltem két képet, egy LG RGBW és a saját RGB sub pixeleimről. Azon is láthatod, hogy gyakorlatilag makro szinten is csak annyi látszik, hogy 1-1 fehér sub be van iktatva.

    Ez a téma kicsit olyan mintha arról vitáznánk, hogy egy 1,4 es motorból hány féleképpen lehet 150 lovacskát kicsalni. Lesz aki az injektorra esküszik, lesz aki a bi turbóra, és lesz, aki a hibrid hajtást kérné segítségül.
    A vége minden esetben ugyanaz lenne. 1,4 150 Le. Más lenne az ára, fenntarthatósága, fogyasztása, és élettartama, de a specifikációt mindegyik hozná. A motortérbe meg egy átlagos vezető max akkor néz, ha ablakmosót tölt be. ;) Ezzel a hasonlattal asszem egyet lehet érteni ugye?

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák