Új hozzászólás Aktív témák

  • kmaro

    csendes tag

    válasz senki66 #85108 üzenetére

    Senki66 !

    Nem írok helyesen mert 8 osztályom van :D de nem vagyok hülye több oldalt is meg néztél ahol mindenhol írják hogy 3k itt a prohadveren LG fizetett Promoterek vannak! 10k kapnak havi utalva :D

    Az RGB(W) mindig is csak 2880x2160 felbontásban lesz ami igazi 4k a Promoterek szerint igy is 4K mert a maradék (W) Pixel a fehér is tud meg jeleníteni színeket én ha ecsettel ki keverek pirosat, zöldet , kéket és ahhoz hozzá adok fehéret csak világosabb lesz ezért használják csak világosításhoz a fehéret!

    Tudod mi a 4k minimum 3840x2160. ez pedig csak a RGB- vel érheted el mert a pixer sűrűség adja meg a felbontást a + (W) tolja el. így lesz csak 2880x2160 mert a +(W) azaz a fehér nem csinál semmit magában világítja csak a fehéret ! ez a 3K ezért fakó a kép -25% lop el a teljes 4k-bol a 3880-bol igy lesz 2880 nem pedig valós 3880!
    olyasmi mint a HD-Redy volt régen parasztvakítás !

    itt egy ésszerűbb magyarázat: http://www.samsung.com/au/tv-av/learn/rgb-vs-rgbw/

    Meny be a médiába vagy ahova akarsz és kérj egy hozzá értő eladót NE Promontort mert az mindig azt mondja a ö márkájuk a jobb neki 200k utalnak havi ! :D és keres olyan tv-ket amiken ez a logo van ragasztva a tv sarkára mert csak ezek tudják a valós 4k-t ez egy minősítésen át esett típusok ami vallásosan bevizsgált ezért kapja meg a 4k arany logot nagyon kevés tv-röl mondható el !

    https://kephost.com/image/Bfdx

    üdv mindenkinek ! Szokodi a bableves ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák