Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz MrBazsi #67929 üzenetére

    Természetesen nem elképzelhetetlen, hogy kevesebb fejlesztő jobb munkát végez, de a linkelt cikkben az egyik munkatárs szerint a 20 ember jelentős részt ("large percentage") jelent, egyúttal átszervezés is történt (a felhasználói felület és a terméktámogatás összevonása, bármit jelentsen is ez), plusz az okostévék (és okosórák?) mellett az autóiparban is próbálkozni szeretnének, ami szerintem nem ad okot vérmes reményekre.

    A jobb hardvernél az a kérdés, hogy a piaci elemzőik szerint hajlandók lennének-e az olcsóbb készülékek vásárlói kifizetni a plusz költséget, illetve, hogy mennyivel kevesebb drága ( = magasabb árrésű) készülék fogyna, ha az olcsóbb is elég jó lenne. (Vegyük pl. a távirányítót: a WebOS egyértelműen az MR-re van optimalizálva, hagyományos távirányítóval egyes funkciók elérhetetlenek, és sokkal rosszabb a felhasználói "élmény", ennek ellenére az olcsóbb készülékekhez nem jár.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák