- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz kander74 #47746 üzenetére
3D filmes topic-ban jobban értenek hozzá [link]. Amiről olvastam: PoverDVD progit kell venni hozzá, és HDMI-vel lejátszani.(DVI-t nem tudom)
Tényleg a legjobb, ha kezdésnek mkv-s HALF OU filmeket nézel meg.
h1mpi Nem program küldi, hanem a TV játssza le, amihez lehet hogy kell egy pl Serviio [link] progi is.
Smart gomb>Smart Share kiválasztás.
zsebibali USB leválasztás: Input gomb> összes bemenet megnyitása.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Köszi a válaszokat, megnézem ezt a programot!
Fully electric lifestyle!
-
petya2012
őstag
-
sz.z.csicsi
tag
válasz Azurooandrew #47732 üzenetére
Foltosodás az van Aki azt mondja hogy nincs azt ne hidd el.Pontosabban koszos a kijelző.Teljesen mindegy hogy direkt vagy edge ledest veszel,mind kettőnél van.A direktbe foltos az edge-be függőleges csíkos. Az edge képe sztem fényesebb mint a direkt-é.
-
bandi0000
nagyúr
hali
van egy pár kérdésemrádugtam a TV-re egy külső vinyót, megformázta magának szépen, de azóta nem ismeri fel a gép, vissza lehet csinálni?
Illetve ha már be lehet állítani időzített felvételt akkor kikapcsolt tv-t be kapcsolja és ha vége a felvételnek ki is kapcsolja magától?
Xbox One: bandymnc
-
spyrro
csendes tag
Helló !
Hozzáértőktől kérnék segítséget , mert nem tudom melyik tv lenne a jobb választás...
1 . [Samsung UE40HU6900] - 200Hz CMR képfrissítés
2. [ LG 42UB820V] - 900Hz MCI képfrissítés
Most melyik minek felel meg ? Melyiknek jobb a képfrissítése? Egyéb vélemény , tapasztalat valamelyikről ?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
kuruc01
tag
Van egy buta kérdésem:LB 650 a műhold jelét tudná kezelni beltéri nélkül?
Nem tudom a beépített tunerek jelzése alapján hogy melyik mire alkalmas. -
petya2012
őstag
válasz kuruc01 #47779 üzenetére
beviszed a set top boxot és kicserélteted smart camra
belerakod a kártyát és bedugod a tv CI+ nyílásába és automata hangolás műholdaz kevés,hogy a tv-be bedugod a kábelt,attól még nem fogod tudni nézni a csatornákat
annyi az előnye,hogy nincs plusz távirányító,mint a set top box-nál és lesz timeshift is
azt a kártyát kell beletenni a modulba(smart cam)
simán a kártyát nem tudod a CI nyílásba tenni[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
smart cam = CI-modul (miért nem lehet így hívni?)
[ Szerkesztve ]
-
gabaly
tag
válasz kuruc01 #47769 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Én a UPC direct-nél kb 3 hete kértem a CI modult kártyával (lg-42lb671v). A T-nél tudtommal nem lehetséges ezért (is) léptem át a három betűshöz. A te tévéd is tudja a DVB-S2 ezt a tv hátulján láthatod csavaros (menetes) bemenet ide jön a "fejtől" a kábel, a CI Slotba meg a kártya modul kártyástól. Én az üfélszolgálattal beszéltem le de új szerződésem volt nálad más a helyzet. Üfélszolg-al megkötöttem a szerződést utána a lakhelyemhez legközelebbi településre irányított ahol az ő kirendeltségük van és oda vagy be kell menni és elhozhatod és akkor nincs szerelési díj, vagy kérsz szerelést de mivel a kártyát vásárolod pénzbe fog kerülni a szerelők kiszállása nem is akármennyibe. De mondom ha te kéred ott a kártyát és kifizeted elhozhatod, berakod a CI Slotba a koaxot a csavaros csatihoz majd telefonálni kell ahonnan hoztad a kártyát (előre megbeszéled velük) és ők aktiválják.
Viszont cserébe nem lesz beltérid, pár száz ft-al kevesebb a havidíj, stb.[ Szerkesztve ]
-
1155
csendes tag
van egy lg 42lb650v tv gyárilag 2 szemüveget adtak hozzá, LG AG-F310 típusút ismerősömnek lenne 315 szemüvegje az jó lehet hozzá ?
-
lgtv
újonc
lg670-es tv-m van. Ha a laptop-on az internetről megnyitok egy filmet (nem youtube-on) hogy lehet a tv képernyőjén megjeleníteni vezeték nélkül? A smart share programmal nem sikerült. Előre is köszi a válaszokat.
-
-=RelakS=-
veterán
LG-nél van valami trükk, hogy monitorként lehessen használni a tv-t? Pl "PC"-nek elnevezni a bemenetet? Teszteltem egy tv-t MM-ban, és hát rémesen gáz eredményeket kaptam.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
lgtv
újonc
válasz -=RelakS=- #47786 üzenetére
Igen de hogy kell azt trükköt végrehajtani. Nem nagyon vagyok képben mit kell elnevezni PI PC sajnos nem nagyon vagyok képben. Kicsit részleteznéd???
-
gabaly
tag
válasz kuruc01 #47787 üzenetére
Nos én novemberben léptem tőlük, dec.13-án jár le a hűségem így szerencsém volt. Mivel pár napig még T-s voltam azzal lett kipróbálva először az új Tv és a kártya. Féltem az SD műsoroktól mert azt nézek legtöbbet és nem is voltam elégedett, több napig állitgattam mindent. Közben átléptem a 3 betűhöz, emezt kiiktattam és azóta bebizonyosodott, hogy jobban jártam. SD adások is szebbek, az előfizetett HD csatik nem a Atv, dunák, m2, rtl c., stb stb, hanem sokkal jobbak. Pár napja volt az a jeges, nagyon borús idő (azóta is tré idő van) és eddig egyszer sem ment el az adás t-nél ilyenkor már több csatorna kiszállt a játékból, de ez így van több ismerősnél is. A 3 betűsnél a jelszint vagy jelerősség szinte fullon van (maradt a t tányéra) amannál igen gyatra volt pedig egyszer egy szerelő majd' 1 órát kinlódott a tányér/fej beállításával. Szóval eddig bevált a csere.
-
huncutka1029
addikt
-
berbatov2
senior tag
-
törölt tag
válasz -=RelakS=- #47786 üzenetére
Input gomb, összes bemenet szerkesztése, és ott már megtalálod, de az üzleti módból is ki kell lépni. Képmódok közül a Játék módot kiválasztása is kellhet.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz #94529552 #47795 üzenetére
Igen, játék módot kiválasztottuk, amit találtam a menüben "képjavítást", azt kikapcsoltattam, mégis katasztrófa volt a képminőség számítógépes szemmel.
lgtv
Vannak olyan tv-k, ahol a bemenetet bizonyos szabályok szerint kell elnevezni, hogy monitorként üzemeljen.
Ezt minden tv-nél meg lehet tenni, és pl ezt fogod látni a listán, amikor bemenetet váltasz: HDMI3 [PC]
Ha még mindig nem érted, javaslom, hogy először olvasd el a tv-d használati utasításátpetya2012
Ez a hang dolog kicsit érdekes.
Régi laptopomba (melós ) bedugtam egy DisplayPort-DVI átalakítót, abba egy DVI-HDMI kábelt. Majd ugrottam egyet, mikor a tv-ből rám üvöltött egy jelzőhang, amit amúgy a laptop hangszóróiból vártam[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest