Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz 5ent1nel #47050 üzenetére

    Üdv. a fedélzeten :) , erről sok írás van itt, kisebb terjedelmű filmeket lejátszanak a mai tévék wifin keresztül is, de van egy határ. Szerintem kb. 10GB, de az is csak jó, zavartalan wifi kapcsolat esetén, amit megfelelő programokkal lehet tesztelni. Vezetékes kapcsolattal a belső lejátszó is sokkal jobban teszi a dolgát, de a legjobb a külső lejátszó. HDMI-vel Laptopról, Pc-ről, vagy egyéb külső eszközről tökéletes lesz.
    wong kok wah Ha nem találod a megoldást, akkor hívd a szervizt, mi innen többet nem tudunk segíteni. Azt se tudom már, hogy HDMI-vel filmezés közben, vagy/és tévézésnél van a problémád.
    Az üzletekről: 100%ig senki nincs biztonságban, mert a nagy német boltok is itt hagyhatják az országot, megszűnhetnek, vagy becsődölhetnek ők is (EW például már nincs egy ideje). Akkor azután extrém tévécserés dologban meg csak reménykedhetünk. Tehát kockázat nélkül nincs vásárlás. De: bízunk az LG minőségben, a kiszemelt üzletben, és végül az LG gyári szervizben, az eddigi tapasztalatok nagyon jók, úgy gondolom.
    A legtöbb üzletben (ledtvplaza, avbox, 220 volt, stb) lehet + garit, és esetleg biztosítást is venni. Valaki nemrég pl. a Bemutatóterem-ről is többéves jó tapasztalatról számolt be. Nekem az előbb felsoroltak, és még a digx.hu is szimpinek tűnik azzal hogy van raktáron, ingyenes kiszállítás, és lehet gari-hosszabbítást is venni. Ha belegondolunk, egy év plusz gari 6000-ért, növeli a biztonságérzetünket.
    Ja, és nem soká kezdődik megint egy BlackFriday is.

Új hozzászólás Aktív témák