- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
demonlaci
tag
A plazma evett ennyit-180-220Watt körül van(volt) a teljesítménye és bizony naponta 8 órát téli és nyári szünetben stb. 14-15 órát is ment naponta a jó öreg Panasonic. Hat év alatt 16000 órát ment.
[ Szerkesztve ]
LG 42LA620s, LG 32LG2100, Amiko Alien2, Amiko 8800, LG BD370, Sony BD380, Sony STR-DH500, Panasonic 92cm plazma
-
demonlaci
tag
Az LG32Lg2100-as lcd napi 12 órát megy kb. 5 éve naponta és még semmi baja nem volt.
LG 42LA620s, LG 32LG2100, Amiko Alien2, Amiko 8800, LG BD370, Sony BD380, Sony STR-DH500, Panasonic 92cm plazma
-
pusi1981
aktív tag
Aki a Smart miatt venne Lg tv-t az ne vegyen!!!
55LA691S tipusu tv van nalam mar vagy ket honapja,de smart az igy ahogy van hasznalhatatlanul lassu es korulmenyes.
Tenyleg nem ertem hogy a francba lehet kiadni tv-t igy 2013-14 ben.
Kb.2004. evi sebessegel uzemel az okos resze a tv-nek.
Annyira idegesitoen lassan reagalja le a tv a valaszidot hogy az valami borzadalom.
Tavon megnyomok egy gombot es kb.6-7 masodperc telik el a reagalasig.
Pedig lenne ertelme ha pikk pakk menne minden rajta mint a pc-n.
En tenyleg csak azt nem ertem hogy engedik igy ki a piacra ezeket a tv-ket ilyen gyenge hardverrel.
Smart=Szenvedes
Netem:50/90 -
wocsok
tag
válasz synthmaster #39601 üzenetére
Az enyém is így jött, szóval szerintem így csomagolják...
-
sequator
senior tag
Samsung 40F6640 és az LG 42LA660S közül melyik a jobb választás?
MediaMarktban a Samsungra akartak nagyon rábeszélni, de egyelőre az LG szimpatikusabb nekem.
Egy 20assal drágább a Samsung, ellene szól a csak két darab 3D szemüveg (LG 4 db), a Magic Remote hiánya és a kisebb méret. Mellette szól az 1+4 év garancia (MediaMarkt akció), eggyel több HDMI csatlakozó.Főleg világos környezetben lesz használva, éjszaka sötétben ritkán. Általános TV műsorok, főleg UPC SD+HD csatornák. néha egy-egy film netről/DVDről. Smart és 3d nem különösebben fontos.
Köszönettel fogadok véleményeket, tanácsokat.
sautia
sequator
-
makoss
veterán
válasz ibiza80 #39595 üzenetére
Nincs hűségem de + kiadásokra sem szeretnék szert tenni gondolom megérted?
Én voltaképp azt szeretném, ha már DVB-S2 kompatibilis tévét vettem, hogy jelenlegi (UPC Direct + 3 beltérivel ami most 4690Ft/hó) előfizetéssemmel ki tudjam használni a CI+ képességeit a mostani havi költségeket nem túllépve!
természetesen a modul 1×i költségét még kibirnám, ha tudnám, hogy 100% működik! Csak akkor!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Ez a "Nekem egy Philips beltérim van", "Nekem egy Philips beltérim van", már már olyan mint a Barátok közt szünetében a reklám
Ahol kicseréltem a régi boxomat HD-s boxra és ott megkérdeznéd van-e Philips box azt válaszolták volna mint nekem: " Nincs és nem is lesz már, csak Humax UD FOX HD" az összes régit lecserélik erre ami nekem van most
Amúgy érdeklődtem 2 másik boltban, az egyikbe már nem hoznak a másikat meg el sem lehetett érniKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Dzsekó
addikt
válasz sequator #39607 üzenetére
Bár írtad, hogy nem különösebben fontos, de később még az lehet. Én a passzív 3D miatt választottam az LG-t. Ismerősnél kipróbáltam előtte a Samsung aktív 3D-jét, és baromira nem jött be a villogása.
Plusz én 620S-t vettem, ami backlit LEDes, ezzel el is dőlt számomra a kérdés.
Amúgy képre kb. ugyanolyan a két TV szerintem. Viszont +20-at nem adnék a Samuért, pláne még kisebb is. -
farkas-j
őstag
válasz chatran #39593 üzenetére
Nekem ugyan nincs Iphone 5-ös telefonom, de gondolom abból sem hagyták ki a Miracast opciót. Lehet, hogy valami más néven van benne. A Samsung S4-es telefonom képét simán ki lehet rakni az LA660-ra. A TV-n is aktiválni kell ezt az opciót.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Szami20
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szüleim vettek egy LG Smart 47LA660S típusú készüléket.
T home előfizetés van nekik, mely szerint a dekóder alapján állítja be a csatornákat a Tv. (Maga a TV nem programozható ezért)
Viszont így két kapcsolót kell nekik használni, mert a TV kapcsolójával csak a TV-t tudják kezelni illetve a hangot levenni és emelni, de maga a csatornákat nem tudják kapcsolni, csak a dekóder kapcsolójával.
T mobilba azt mondták nekem, hogy valahogy be lehet állítani, hogy csak egy kapcsoló legyen és a TV kapcsolóval is tudjuk kapcsolni a TV csatornákat, de pontosan nem tudják, hogy hogyan kell.
Valaki ezt tudja, hogy hol és hogyan kell beállítani?Segítséget előre is köszi.
Kriszta
-
huncutka1029
addikt
válasz Szami20 #39621 üzenetére
persze,
be kell menni a t-home-ba, és kérni egy CI+ modult kártyával, a "dekóder" helyett.
Ha kábel tv van. akkor a tv a saját tunerén keresztül hangolja be a csatornákat, és egy távirányítóval tudsz mindent irányítania női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Szami20 #39621 üzenetére
Megnyitod a Smartboardot (smart/home) gomb, alul a launchbar-ba találsz olyat, hogy Univerzális távirányító, azon belül kiválasztod, hogy melyik porton van hozzácsatlakoztatva a T-home beltéri, utánna STB, azon belül, T-Home és kész. (Ehhez kelleni fog mindenképpen az MMR, sima táv-val nem megy)
-
Vikitorony
tag
válasz LucasGrant #39623 üzenetére
Inviteles IPTV-vel lehet-e kezdeni valamit, hogy vigye a TV távrinyája a set-top-box-ot is?
Úgy néz ki, hogy egy LG 47LA660S-hez lenne csatlakoztatva az Albis SceneGate 8000-es beltéri, vagy amit most ad az Invitel. -
Schizoka
aktív tag
sziasztok!
az nfc matricát hova ragasszam fel?
simám a tv hátuljára? -
mazacar
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi,h fali konzolt szeretnék venni LG660s-hez...találtam neten..de 15k körül..arra lennék kíváncsi,h olcsóbban hol tudnék hozzájutni? vagy akár használtan is?
válaszokat előre is köszönöm!
-
Baaraanz
tag
válasz Schizoka #39632 üzenetére
Én is ilyet vettem 47LB671-hez, jól tart, nincs vele gond, de miután felszerelted, ne akarj bedugni semmilyen kábelt. Rengeteg csavar jár hozzá.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
Macsorsi
tag
válasz LucasGrant #39619 üzenetére
MM-ban kb. mennyibe kerül a plusz garancia? Ha interneten rendeltem a TV-t, akkor is tudok venni hozzá?
-
edward2
addikt
Sziasztok,
Ismerősnek segítenék LCD TV problémával.
Típus: LG 42LH3000
Probléma: Van kép, de teljesen sötét alig látható. Gyanítom háttérvilágítás ment el.
Megoldásokra várnék ötleteket. Lehet ilyenhez alkatrészt szerezni? Hol lenne a legegyszerűbb? Amúgy van valami szervíz menü amiből problémát lehet kiolvasni?
Kösz előre is a segítséget.
-
chatran
őstag
válasz huncutka1029 #39640 üzenetére
Köszi, de fentebb már írtam, hogy nagyon gyenge a vétel. Panel első emeletén lakom és körbe vagyok véve tízemeletesekkel. Csak digikábel van a házban, egy ezrest meg nem akarok fizetni az amúgy ingyenes csatornákért.
Miracast, widi meg efféle szépségek nem mennek mert almás a telefon :-(
Szóval csak valamilyen app jöhet szóba, vagy szégyenszemre veszek egy androidos tévéokosítót a smart tévémhez :-)
Szóval létezik valamilyen Lg Tv app amivel tudom nézni az m1-et? -
anddroid8205
csendes tag
Sziasztok,
vennék egy 42LA690S-t, de annyian írják, hogy lassú a smart, én meg azt is használnám. Azért 170 ezerért már jó lenne egy használható smart is a tv-be.
Van egyáltalán olyan LG tv szerintetek, amiben a smart normális sebességgel működik?
Köszi -
minas
aktív tag
Nem vagyok képben, hova is kell csatlakoztatni a mobiltelefont? (MHL funkció)
-
minas
aktív tag
válasz WaterWawe #39631 üzenetére
Nem akarlak befolyásolni, de ma délelőtt üzemeltem be a gyerekeknek a pc-hez a 42LN5400-at (ez szerintem ugyanolyan, mint a linkelt LG, csak kisebb képátlós). Szerintük jobb, szebb, mint az IPS LED monitorjuk . Azóta nyomják a játékokat. Gondolom a PS4-nél is hasonlóan jó lenne (vagy még jobb). Samsungról nyilatkozik akinek olyan van.
-
BeriHampeR
aktív tag
Udv
42LA690 Tulajdonosa lettem.leg SD adas megy rajta.
Tudnatok ajanlani egy olyan beallitast ami SD adasokhoz megfelelo.
Ha pendriver jatszok le 720p filmet akkor milyn beallitast hasznaljak rwjta?[ Szerkesztve ]
-
zsolti bacsi
csendes tag
LG 620S tv-m van. Tök jót vettem észre rajta. Ment egy film, és rájöttem, hogy tetszik, de jaj, nem indítottam be a felvételt (persze külső HDD van rádugva). Simán visszatekertem a film elejére, és REC gomb. És így rögzítette, és el is mentette a visszatekert résztől!
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz chatran #39641 üzenetére
Nincs.
Azért van tunere.Ne tv okosítót vegyél, hanem erősebb antennát.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
BeriHampeR
aktív tag
Pendriverol lejatszott mkv. A tv olyan szappanopera hatasa van vagyis nemtudom hogy mi a helyes megfogalmazasa de remelem tudjatok mire celzok. Ennek mi lehet az oka v milyen beallitas mellett lehet elerni h normalisan mutassa a kepet.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #16729600 #39112 üzenetére
Még1x köszi a megerősítést !
Minden a legnagyobb rendbe üzemel !
Csak a 2TB -ot volt sok idő átmozgatni (mert a PC-be lévőt formáztam és vissza rá Blu-Ray film kivételével minden) , 44/45 -el másolta folyamatosan, az USB 3.0 -s meg 105/110+ al pl. , de ez normális is !
Fél napot tuti ment folyamatosan (másolás) és ebbe a nagy melegbe csak 43-44c fok volt a max. peddig nem volt a külső hát hűtve ! (nem hiába WD RED ) ezt is vártam tőle! /a PC -be lévő SSD 32c fok , a WD RED (PC-be lévő) 33c fok volt/L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple Watch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.